Запис Детальніше

Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ
Проблемы пищевой промышленности Украины в процессе преодолении кризисных явлений
Problems of food Ukraine during overcoming the crisis
 
Creator Березянко, Т. В.
Березянко, Т. В.
Berezyanko, T.
 
Subject харчова промисловість
експортний потенціал
конкуренція
галузеве управління
пищевая промышленность
экспортный потенциал
конкуренция
отраслевое управление
food processing
export potential
competition
branch management
 
Description Скорочення обсягів виробництва призведе до скорочення зайнятості. За попередніми оцінками цей процес може досягнути в перші роки після вступу 36% по окремим підгалузям. Сокращение объемов производства приведет к сокращению занятости. По предварительным оценкам этот процесс может достичь в первые годы после вступления 36% по отдельным подотраслям. The decline in production will lead to a reduction in employment. According to preliminary estimates, this process can achieve in the early years of the 36% in certain sub-sectors
 
Date 2013-10-08T10:13:39Z
2013-10-08T10:13:39Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Березянко, Т. В. Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ / Т. В. Березянко // Матеріали ХП Міжнародної науково-практичної конференції НУХТ, 19-20.03.2009 – Київ: НУХТ. – 2009. – С. 67 - 69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10189