Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ
Проблемы пищевой промышленности Украины в процессе преодолении кризисных явлений Problems of food Ukraine during overcoming the crisis |
|
Creator |
Березянко, Т. В.
Березянко, Т. В. Berezyanko, T. |
|
Subject |
харчова промисловість
експортний потенціал конкуренція галузеве управління пищевая промышленность экспортный потенциал конкуренция отраслевое управление food processing export potential competition branch management |
|
Description |
Скорочення обсягів виробництва призведе до скорочення зайнятості. За попередніми оцінками цей процес може досягнути в перші роки після вступу 36% по окремим підгалузям. Сокращение объемов производства приведет к сокращению занятости. По предварительным оценкам этот процесс может достичь в первые годы после вступления 36% по отдельным подотраслям. The decline in production will lead to a reduction in employment. According to preliminary estimates, this process can achieve in the early years of the 36% in certain sub-sectors
|
|
Date |
2013-10-08T10:13:39Z
2013-10-08T10:13:39Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Березянко, Т. В. Проблеми харчової промисловості України в процесі подолання кризових явищ / Т. В. Березянко // Матеріали ХП Міжнародної науково-практичної конференції НУХТ, 19-20.03.2009 – Київ: НУХТ. – 2009. – С. 67 - 69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10189 |
|