Запис Детальніше

Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 77582)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива (Патент на корисну модель № 77582)
Способ производства овоще-овсяного мороженого (Патент на полезную модель № 77582)
Method of production ice cream of vegetables and oatmeal (Patent for useful model № 77582)
 
Creator Гулак, О. В.
Гулак, Е. В.
Gulak, O.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Згурський, А. В.
Згурский, А. В.
Zgurskiy, A.
Рибак, О. М.
Рыбак, А. Н.
Rybak, O.
Гончарук, О. В.
Гончарук, Е. В.
Goncharuk, О.
 
Subject спосіб виробництва
способ производства
method of production
морозиво
мороженое
ice cream
пюре гарбуза
pumpkin puree
пюре тыквы
суцвіття гібіскусу
inflorescence hibiscus
вівсяне борошно
овсяная мука
oatmeal
соцветия гибискуса
 
Description Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива, що включає підготовку гарбуза, цукру і води, пастеризацію, охолодження, визрівання й фризерування суміші, фасування, загартування і зберігання морозива, який відрізняється тим, що пюре гарбуза після термокислотного гідролізу з водним екстрактом із суцвіття гібіскусу направляють на гомогенізацію й додають до змішаного з цукром та гідратованого вівсяного борошна або подрібнених вівсяних пластівців.
Способ производства овоще-овсяного мороженого, включающий подготовку тыквы, сахара и воды, пастеризацию, охлаждение, созревание и фризерования смеси, фасовки, закалки и хранения мороженого, который отличается тем, что пюре тыквы после термокислотного гидролиза с водным экстрактом из соцветия гибискуса направляют на гомогенизацию и добавляют к смешанной с сахаром и гидратированной овсяной муке или измельченным овсяным хлопьям.
Method of vegetables and oatmeal ice cream, including the preparation of pumpkin, sugar and water pasteurization, cooling, aging and fryzeruvannya mix, packaging, and storage of ice cream hardening, characterized in that the pumpkin puree termokyslotnoho after hydrolysis with aqueous extract of hibiscus blossoms sent to homogenization and add to mixed with sugar and hydrated oat flour or powdered oatmeal.
 
Date 2013-10-09T07:44:48Z
2013-10-09T07:44:48Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Патент 77582 UA, МПК А23G 9/04 (2006.01) А23G 9/42 (2006.01) Спосіб виробництва овочево-вівсяного морозива / Поліщук Г. Є., Рибак О. М., Гончарук О. В., Згурський А. В., Гулак О. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201207601 ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 25.02.2013, Бюл. № 4, 2013 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10217
 
Language other