Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на винахід № 99415)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на винахід № 99415)
Способ производства кисломолочных напитков (Патент на изобретение № 99415) Method of manufacturing cultured milk drinks (Patent number 99,415) |
|
Creator |
Гойко, І. Ю.
Гойко, И. Ю. Goiko, I. Івасенко, І. А. Ивасенко, И. А. Ivasenko, I. Гойко, Н. О. Гойко, Н. О. Goiko, N. |
|
Subject |
екстракт шипшини
экстракт шиповника essence of rose пектин аскорбінова кислота пектин аскорбиновая кислота pectin ascorbic acid |
|
Description |
Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення.
Обоснована целесообразность использования функциональных ингредиентов – пектина и экстракта шиповника для производства кисломолочного напитка оздоровительного назначения. The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved. |
|
Date |
2012-12-19T14:44:14Z
2012-12-19T14:44:14Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 99415 UA, МПК A23C 9/13 (2006.01)
Спосіб виробництва кисломолочних напоїв / І. Ю. Гойко, І. А. Івасенко, Н. О. Гойко ; власник НУХТ. — № a 2011 11898
; заявл. 10.10.2011
; опубл. 10.08.2012, Бюл. № 15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4677 |
|
Language |
other
|
|