Запис Детальніше

Спосіб виробництва квасу (Патент на корисну модель № 73848)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва квасу (Патент на корисну модель № 73848)
Способ производства кваса (Патент на полезную модель № 73848)
Method of production of kvass (Utility model patent number 73848)
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
Прибильський, В. Л.
Прибыльский, В. Л.
Pribylskiy, V.
 
Subject концентрат квасного сусла
концентрат квасного сусла
kvass wort concentrate
закваска
закваска
yeast
харчові волокна
пищевые волокна
dietary fiber
молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
 
Description Спосіб виробництва квасу, який включає приготування квасного сусла, розмішування, охолодження, внесення закваски, зброджування, охолодження, відстоювання, видалення осаду, фасування, який відрізняється тим, що сусло готують на основі нативної або відновленої молочної сироватки, а після видалення осаду додатково включають внесення харчових волокон в кількості 1-3 %.Способ производства кваса, который включает приготовление квасного сусла, размешивания, охлаждения, внесения закваски, сбраживания, охлаждения, отстаивания, удаления осадка, фасовки, который отличается тем, что сусло готовят на основе нативной или восстановленной молочной сыворотки, а после удаления осадка дополнительно включают внесении пищевых волокон в количестве 1-3%.Method of kvass, which includes cooking kvass wort, stirring, cooling, making yeast, fermentation, cooling, sedimentation, sediment removal, filling, which is characterized in that the wort is prepared on the basis of native or restored whey, and after removal of sediment further include making dietary fiber in an amount of 1-3%.
 
Publisher Патент 73848 UA, МПК (2012.01) А23С 21/00
Спосіб виробництва квасу / О. В. Грек, О. О. Красуля, В. Л. Прибильський ; власник НУХТ. — № u 2012 03494; заявл. 23.03.2012
; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.
 
Date 2013-01-16T15:20:16Z
2013-01-16T15:20:16Z
2012
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5406