Спосіб виробництва мусу (Деклараційний патент на винахід № 34742)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва мусу (Деклараційний патент на винахід № 34742)
Способ производства мусса (Декларационный патент на изобретение № 43742) Method for mousse production (Patent for inventions № 34742) |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Кобилінська, О. В. Кобылинская, Е. В. Kobilinska, O. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Луцик, Ю. П. Луцик, Ю. П. Lutsyk, Y. Сергєєв, А. Д. Сергеев, А. Д. Sergeev, A. Ромашко, О. В. Ромашко, Е. В. Romashko, O. |
|
Subject |
мус
екструзія інфрачервоне випромінювання продукти швидкого приготування мусс экструзия инфракрасное излучение продукты быстрого приготовления mousse extrusion infrared radiation products of fast preparation |
|
Description |
Винахід належить до харчової промисловості. Спосіб включає підготовку сировини, дозування компонентів, їх змішування, брикетування. На стадії підготовки сировини здійснюється попереднє оброблення манної крупи інфрачервоним випромінюванням при температурі 155-165 ºС та екструзійне оброблення при температурі 135-145 ºС. Изобретение относится к пищевой промышленности. Способ включает подготовку сырья, дозирование компонентов, их смешивание, брикетирование. На стадии подготовки сырья осуществляется предварительная обработка манной крупы инфракрасным излучением при температуре 155-165 ºС и екструзионная обработка при температуре 135-145 ºС. The invention is relates to food industry. A process for mousse production involves preparation of raw material, dozing of components, mixing thereof, performing. At the stage of raw material preparation preliminarily treatment of semolina with infrared radiation at temperature of 155-165 ºC and extrusion treatment at temperature of 135-145 ºC is carried out.
|
|
Date |
2013-05-27T14:06:51Z
2013-05-27T14:06:51Z 2001 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. 34742 А Україна, МПК A23L 2/00. Спосіб виробництва мусу / Ковбаса В. М., Кобилінська О. В., Терлецька В. А., Луцик Ю. П., Сергєєв А. Д., Ромашко О. В.; заявник і власник патенту Укр. держ. ун-т. харч. техн. – № 99073727 ; заявл. 01.07.1999 ; опубл. 15.03.2001, Бюл. № 2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7963 |
|
Language |
uk_UK
|
|