Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України
Научно-инновационные приоритеты управления развитием хлебопекарной и макаронной отраслей Украина Research and innovation management development priorities bakery and pasta industries Ukraine |
|
Creator |
Заїнчковський, А. О.
Заинчковский, А. А. Zainchkovskiy, A. Левченко, Ю. Г. Левченко, Ю. Г. Levchenko, J. |
|
Subject |
хлібопекарська галузь
макаронна галузь інновація розвиток управління борошно хлебопекарная отрасль макаронная отрасль инновация развитие управление мука baking industry macaroni industry innovation development management flour |
|
Description |
У статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення.В статье исследованы основные проблемы научно-инновационного управления развитием хлебопекарной и макаронной отраслей Украины и аргументировано приоритетные направления их решения.The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.
|
|
Date |
2013-10-10T10:20:29Z
2013-10-10T10:20:29Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Заїнчковський, А. О. Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України / А. О. Заїнчиковський, Ю. Г. Левченко // Вісник Житомирського інженерно-технологічного університету. – Житомир, 2002. – № 21. – С. 294 – 297.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10248 |
|
Language |
other
|
|