Запис Детальніше

Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України
Научно-инновационные приоритеты управления развитием хлебопекарной и макаронной отраслей Украина
Research and innovation management development priorities bakery and pasta industries Ukraine
 
Creator Заїнчковський, А. О.
Заинчковский, А. А.
Zainchkovskiy, A.
Левченко, Ю. Г.
Левченко, Ю. Г.
Levchenko, J.
 
Subject хлібопекарська галузь
макаронна галузь
інновація
розвиток
управління
борошно
хлебопекарная отрасль
макаронная отрасль
инновация
развитие
управление
мука
baking industry
macaroni industry
innovation
development
management
flour
 
Description У статті досліджено основні проблеми науково-інноваційного управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України та аргументовано пріоритетні напрями їх вирішення.В статье исследованы основные проблемы научно-инновационного управления развитием хлебопекарной и макаронной отраслей Украины и аргументировано приоритетные направления их решения.The article deals with the basic problems of scientific and innovative development management bakery and pasta industries Ukraine and reasonably priorities to address them.
 
Date 2013-10-10T10:20:29Z
2013-10-10T10:20:29Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Заїнчковський, А. О. Науково-інноваційні пріоритети управління розвитком хлібопекарської і макаронної галузей України / А. О. Заїнчиковський, Ю. Г. Левченко // Вісник Житомирського інженерно-технологічного університету. – Житомир, 2002. – № 21. – С. 294 – 297.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10248
 
Language other