Дослідження властивостей екструдованих крохмалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження властивостей екструдованих крохмалів
Исследованием свойств экструдированых крахмалов The influence of the properties of extruding starch |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. |
|
Subject |
модифіковані крохмалі
крохмальна молекула кристалічність екструзія структура модифицированные крахмалы молекула крахмала кристалличность экструзия структура modified starches starch molecule crystallinity extrusion structure |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню властивостей екструдованих крохмалів, які відносяться до групи набухаючих. Встановлено, що процес екструдування призводить до деструкції крохмальних зерен і утворення продуктів з меншою молекулярною масою, тому екструдовані крохмалі здатні набухати у холодній воді і можуть використовуватися у виробництві продуктів, які не потребують попереднього кулінарного оброблення. Статья посвящена исследованию свойств экструдированых крахмалов, которые относятся к группе набухающих. Установлено, что процесс экструдирования вызывает деструктивные изменения в крахмальных зернах и образования продуктов с меньшей , поэтому экструдированые крахмалы набухают в холодной воде и могут использоваться в производстве продуктов, которые не нуждаются в предварительной термической обработке. The article investigates the properties of extruding starch, which belong to the group of swelling. Found that the extrusion process causes destructive changes in the starch granules and the formation of products with lower so extruding starches swell in cold water and can be used in the manufacture of products that do not require pre-heat treatment.
|
|
Date |
2013-10-10T11:23:56Z
2013-10-10T11:23:56Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник, О. Ю. Дослідження властивостей екструдованих крохмалів / О. Ю. Мельник // Цукор України. – 2013. – № 7-8. – С. 51–53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10257 |
|
Language |
uk_UK
|
|