Запис Детальніше

Дослідження властивостей екструдованих крохмалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження властивостей екструдованих крохмалів
Исследованием свойств экструдированых крахмалов
The influence of the properties of extruding starch
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
 
Subject модифіковані крохмалі
крохмальна молекула
кристалічність
екструзія
структура
модифицированные крахмалы
молекула крахмала
кристалличность
экструзия
структура
modified starches
starch molecule
crystallinity
extrusion
structure
 
Description Стаття присвячена дослідженню властивостей екструдованих крохмалів, які відносяться до групи набухаючих. Встановлено, що процес екструдування призводить до деструкції крохмальних зерен і утворення продуктів з меншою молекулярною масою, тому екструдовані крохмалі здатні набухати у холодній воді і можуть використовуватися у виробництві продуктів, які не потребують попереднього кулінарного оброблення. Статья посвящена исследованию свойств экструдированых крахмалов, которые относятся к группе набухающих. Установлено, что процесс экструдирования вызывает деструктивные изменения в крахмальных зернах и образования продуктов с меньшей , поэтому экструдированые крахмалы набухают в холодной воде и могут использоваться в производстве продуктов, которые не нуждаются в предварительной термической обработке. The article investigates the properties of extruding starch, which belong to the group of swelling. Found that the extrusion process causes destructive changes in the starch granules and the formation of products with lower so extruding starches swell in cold water and can be used in the manufacture of products that do not require pre-heat treatment.
 
Date 2013-10-10T11:23:56Z
2013-10-10T11:23:56Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Мельник, О. Ю. Дослідження властивостей екструдованих крохмалів / О. Ю. Мельник // Цукор України. – 2013. – № 7-8. – С. 51–53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10257
 
Language uk_UK