Запис Детальніше

Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на винахід №93324)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на винахід №93324)
Способ снижения микробного осеменения яблочного сока (Патент на изобретение № 93324)
Method of reducing microbial insemination apple juice (Patent number 93324)
 
Creator Матко, С. В.
Мельник, Л. М.
Криворотенко, А. В.
Матко, С. В.
Мельник, Л. Н.
Криворотенко, А. В.
Matko, S.
Melnik, L.
Kryvorotenko, A.
 
Subject адсорбція
шунгіт
сік фруктовий
адсорбция
шунгит
сок фруктовый
adsorption
zhung
fruit juice
 
Description Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку, що передбачає адсорбційного оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що як реагент використовують природній мінерал – шунгіт – у концентрації 1,5-2,0 мас.% при нагріванні яблучного соку до 40-50ºС протягом 40-60 хв.
Способ снижения микробного осеменения яблочного сока, предусматривающий адсорбционную обработку яблочного сока, которая отличается тем, что в качестве реагента используют природный минерал - шунгит - в концентрации 1,5-2,0 мас.% при нагревании яблочного сока до 40-50 º С в течение 40 - 60 мин.
Method of reducing microbial insemination apple juice, which involves adsorption processing of apple juice, characterized in that the agent uses a natural mineral - shungite - at a concentration of 1.5-2.0 wt.% Apple juice when heated to 40-50 º C for 40 - 60 minutes.
 
Date 2013-04-26T12:41:07Z
2013-04-26T12:41:07Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Патент 93324 UA, МПК (2011.01) А23L2/70 Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку / Матко С. В., Мельник Л. М., Криворотенко Н. А. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u 201002100 ; заявл. 25.02.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 2, 2011 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7693
 
Language other