Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на винахід №93324)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку (Патент на винахід №93324)
Способ снижения микробного осеменения яблочного сока (Патент на изобретение № 93324) Method of reducing microbial insemination apple juice (Patent number 93324) |
|
Creator |
Матко, С. В.
Мельник, Л. М. Криворотенко, А. В. Матко, С. В. Мельник, Л. Н. Криворотенко, А. В. Matko, S. Melnik, L. Kryvorotenko, A. |
|
Subject |
адсорбція
шунгіт сік фруктовий адсорбция шунгит сок фруктовый adsorption zhung fruit juice |
|
Description |
Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку, що передбачає адсорбційного оброблення яблучного соку, який відрізняється тим, що як реагент використовують природній мінерал – шунгіт – у концентрації 1,5-2,0 мас.% при нагріванні яблучного соку до 40-50ºС протягом 40-60 хв. Способ снижения микробного осеменения яблочного сока, предусматривающий адсорбционную обработку яблочного сока, которая отличается тем, что в качестве реагента используют природный минерал - шунгит - в концентрации 1,5-2,0 мас.% при нагревании яблочного сока до 40-50 º С в течение 40 - 60 мин. Method of reducing microbial insemination apple juice, which involves adsorption processing of apple juice, characterized in that the agent uses a natural mineral - shungite - at a concentration of 1.5-2.0 wt.% Apple juice when heated to 40-50 º C for 40 - 60 minutes. |
|
Date |
2013-04-26T12:41:07Z
2013-04-26T12:41:07Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 93324 UA, МПК (2011.01) А23L2/70 Спосіб зниження мікробного осіменіння яблучного соку / Матко С. В., Мельник Л. М., Криворотенко Н. А. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u 201002100
; заявл. 25.02.2010 ; опубл. 25.01.2011, Бюл. № 2, 2011 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7693 |
|
Language |
other
|
|