Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)
Способ производства сухого завтрака (Декларационный патент на изобретение № 24194) Method for dry breakfast production (Patent for inventions № 24194) |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Миронова, Н. Г. Миронова, Н. Г. Myronova, N. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Кобилінська, О. В. Кобылинская, Е. В. Kobilinska, O. Вознюк, П. А. Вознюк, П. А. Vozniuk, P. Луцик, Ю. П. Луцик, Ю. П. Lutsyk, Y. |
|
Subject |
горох
сухі сніданки екструдовані продукти продукти швидкого приготування харчова цінність горох сухие завтраки экструдированные продукты продукты быстрого приготовления пищевая ценность pea dry breakfasts extruded products products of fast preparation nutritional value |
|
Description |
Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа. Способ производства сухого завтрака, включающий смешивание пищевого сырья на основе злаковых культур или гречихи и вкусовых добавок, экструзию, нанесение добавок, фасовку и упаковку, отличающийся тем, что в состав сырья вводят горох в количестве 20-40 %, причем экструзию проводят при температуре 130-145 ºС и давлении 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa) |
|
Date |
2013-05-27T14:10:23Z
2013-05-27T14:10:23Z 1998 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 24194 UA, МПК A23L 1/18 Спосіб виробництва сухого сніданку / Ковбаса В. М., Миронова Н. Г., Терлецька В. А., Кобилінська О. В., Вознюк П. А., Луцик Ю. П. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № 97063370
; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 07.07.1998
, Бюл. № 5, 1998 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7965 |
|
Language |
uk_UK
|
|