Запис Детальніше

Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва сухого сніданку (Деклараційний патент на винахід № 24194)
Способ производства сухого завтрака (Декларационный патент на изобретение № 24194)
Method for dry breakfast production (Patent for inventions № 24194)
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Миронова, Н. Г.
Миронова, Н. Г.
Myronova, N.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Кобилінська, О. В.
Кобылинская, Е. В.
Kobilinska, O.
Вознюк, П. А.
Вознюк, П. А.
Vozniuk, P.
Луцик, Ю. П.
Луцик, Ю. П.
Lutsyk, Y.
 
Subject горох
сухі сніданки
екструдовані продукти
продукти швидкого приготування
харчова цінність
горох
сухие завтраки
экструдированные продукты
продукты быстрого приготовления
пищевая ценность
pea
dry breakfasts
extruded products
products of fast preparation
nutritional value
 
Description Спосіб виробництва сухого сніданку, який включає змішування харчової сировини на основі злакових культур або гречихи і смакових добавок, екструзію, нанесення добавок, фасування і упакування, який відрізняється тим, що в склад сировини входить горох в кількості 20-40 %, при чому екструзію проводять при температурі 130-145 ºС і тиском 5,5-6,2 МПа.
Способ производства сухого завтрака, включающий смешивание пищевого сырья на основе злаковых культур или гречихи и вкусовых добавок, экструзию, нанесение добавок, фасовку и упаковку, отличающийся тем, что в состав сырья вводят горох в количестве 20-40 %, причем экструзию проводят при температуре 130-145 ºС и давлении 5,5-6,2 МПа. Method for dry breakfast production includes mixing of food raw material based on cereals or buckwheat and flavoring, extrusion, application of additives, pre-packing, packaging, difference in the composition of row materials containing 20-40% of a pea, and extrusion conditions (130-145 ºC, 5,5-6,2 MPa)
 
Date 2013-05-27T14:10:23Z
2013-05-27T14:10:23Z
1998
 
Type Other
 
Identifier Патент 24194 UA, МПК A23L 1/18 Спосіб виробництва сухого сніданку / Ковбаса В. М., Миронова Н. Г., Терлецька В. А., Кобилінська О. В., Вознюк П. А., Луцик Ю. П. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № 97063370 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 07.07.1998 , Бюл. № 5, 1998 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7965
 
Language uk_UK