Запис Детальніше

Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 46107)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 46107)
Способ сбраживания крахмалсодержащего сырья (Патент на изобретение № 46107)
Method of fermentation of starch-contaning raw material (Patent for vinahіd number 46107)
 
Creator Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Шинкаренко, Л. М.
Шинкаренко, Л. М.
Shinkarenko, L.
Ткаченко, А. Ф.
Ткаченко, А. Ф.
Tkachenko, A.
Олійнічук, О. С.
Олийничук, А. С.
Oliynichuk, A.
 
Subject спільне культивування
дріжджі
плісняві гриби
зброджування
оцукрювання
совместное культивирование
дрожжи
плесневые грибы
осахаривания
брожения
common cultivation
yeast
fungi
saccharification
fermentation
 
Description Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини, який відрізняється тим, що змішану з водою сировину нагрівають до температури 50-60°С, витримують 30-50 хвилин, оцукрювання та зброджування крохмалю проводять в одну стадію змішаною культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae та пліснявих грибів Aspergillus niger в співвідношенні 2,5:1. Способ сбраживания крахмалсодержащего сырья, который отличается тем, что зерновой замес нагревают до 50-60°С, выдерживают 30-50 минут, а осахаривание и сбраживание проводять в одну стадию смешанной культурой дрожжей Saccharomyces cerevisiae и плесневых грибов Aspergillus niger в соотношении 2,5:1. Method of fermentation of starch-contaning raw material, which is different in that the grain batch warmed to 50-60°C, stand 30-50 minutes, with the saccharification and fermentation carried out at the a single stage of a mixed culture of the yeast Saccharomyces cerevisiae and mold fungi Aspergillus niger in a ratio of 2.5: 1.
 
Date 2013-07-02T12:33:31Z
2013-07-02T12:33:31Z
2002
 
Type Other
 
Identifier Патент 46107 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини / Олійнічук С. Т., Левандовский Л. В., Шинкаренко Л. М., Ткаченко А. Ф., Олійнічук О. С. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 98115829 ; заявл. 03.11.1998 ; опубл. 15.05.2002, Бюл. № 5, 2002 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8714
 
Language other