Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 46107)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 46107)
Способ сбраживания крахмалсодержащего сырья (Патент на изобретение № 46107) Method of fermentation of starch-contaning raw material (Patent for vinahіd number 46107) |
|
Creator |
Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. Шинкаренко, Л. М. Шинкаренко, Л. М. Shinkarenko, L. Ткаченко, А. Ф. Ткаченко, А. Ф. Tkachenko, A. Олійнічук, О. С. Олийничук, А. С. Oliynichuk, A. |
|
Subject |
спільне культивування
дріжджі плісняві гриби зброджування оцукрювання совместное культивирование дрожжи плесневые грибы осахаривания брожения common cultivation yeast fungi saccharification fermentation |
|
Description |
Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини, який відрізняється тим, що змішану з водою сировину нагрівають до температури 50-60°С, витримують 30-50 хвилин, оцукрювання та зброджування крохмалю проводять в одну стадію змішаною культурою дріжджів Saccharomyces cerevisiae та пліснявих грибів Aspergillus niger в співвідношенні 2,5:1. Способ сбраживания крахмалсодержащего сырья, который отличается тем, что зерновой замес нагревают до 50-60°С, выдерживают 30-50 минут, а осахаривание и сбраживание проводять в одну стадию смешанной культурой дрожжей Saccharomyces cerevisiae и плесневых грибов Aspergillus niger в соотношении 2,5:1. Method of fermentation of starch-contaning raw material, which is different in that the grain batch warmed to 50-60°C, stand 30-50 minutes, with the saccharification and fermentation carried out at the a single stage of a mixed culture of the yeast Saccharomyces cerevisiae and mold fungi Aspergillus niger in a ratio of 2.5: 1.
|
|
Date |
2013-07-02T12:33:31Z
2013-07-02T12:33:31Z 2002 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 46107 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування крохмалевмісної сировини / Олійнічук С. Т., Левандовский Л. В., Шинкаренко Л. М., Ткаченко А. Ф., Олійнічук О. С. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 98115829 ; заявл. 03.11.1998 ; опубл. 15.05.2002, Бюл. № 5, 2002 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8714 |
|
Language |
other
|
|