Запис Детальніше

Екструдовані висівки – перспективна сировина для хлібопечення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екструдовані висівки – перспективна сировина для хлібопечення
Экструдированные отруби - перспективное сырье для хлебопечения
Extruded bran - perspective raw material for bread
 
Creator Махинько, В. М.
Махинько, Л. В.
Подобій, О. В.
Піонтківська, М. О.
Махинько, В. Н.
Махинько, Л. В.
Подобий, Е. В.
Пионтковская, М. А.
Makhynko, V.
Makhynko, L.
Podobiy, O.
Piontkivska, M.
 
Subject висівки
екструзія
тісто
харчова цінність
якість
отруби
экструзия
тесто
пищевая ценность
качество
bran
extrusion
dough
nutritional value
quality
 
Description Запропоновано нову сировину для хлібопекарського виробництва – екструдовані висівки. Показано, що їх внесення в кількості 10 – 20 % вимагає підвищення вологості тіста на 1,5 – 2,5 %. Розраховано, що вироби з висівками мають підвищений вміст харчових волокон, вітамінів та мінеральних речовин. Предложено новое сырье для хлебопекарного производства – экструдиро-ванные отруби. Показано, что их внесения в количестве 10 – 20 % требует повышения влажности теста на 1,5 – 2,5 %. Рассчитано, что изделия с отрубями имеют повышенное содержание пищевых волокон, витаминов и минеральных веществ. Proposed new raw materials for bakery production – extruded bran. It is shown that their introduction in amount of 10 – 20 % requires increasing the humidity test by 1.5 – 2.5 %. It is calculated that the product bran have high content of dietary fibers, vitamins and mineral substances.
 
Date 2013-10-11T06:42:34Z
2013-10-11T06:42:34Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Махинько, В. М. Екструдовані висівки – перспективна сировина для хлібопечення / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. В. Подобій, М.О. Піонтківська // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 6 (171). – С. 73-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10281
 
Language uk_UK