Екструдовані висівки – перспективна сировина для хлібопечення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екструдовані висівки – перспективна сировина для хлібопечення
Экструдированные отруби - перспективное сырье для хлебопечения Extruded bran - perspective raw material for bread |
|
Creator |
Махинько, В. М.
Махинько, Л. В. Подобій, О. В. Піонтківська, М. О. Махинько, В. Н. Махинько, Л. В. Подобий, Е. В. Пионтковская, М. А. Makhynko, V. Makhynko, L. Podobiy, O. Piontkivska, M. |
|
Subject |
висівки
екструзія тісто харчова цінність якість отруби экструзия тесто пищевая ценность качество bran extrusion dough nutritional value quality |
|
Description |
Запропоновано нову сировину для хлібопекарського виробництва – екструдовані висівки. Показано, що їх внесення в кількості 10 – 20 % вимагає підвищення вологості тіста на 1,5 – 2,5 %. Розраховано, що вироби з висівками мають підвищений вміст харчових волокон, вітамінів та мінеральних речовин. Предложено новое сырье для хлебопекарного производства – экструдиро-ванные отруби. Показано, что их внесения в количестве 10 – 20 % требует повышения влажности теста на 1,5 – 2,5 %. Рассчитано, что изделия с отрубями имеют повышенное содержание пищевых волокон, витаминов и минеральных веществ. Proposed new raw materials for bakery production – extruded bran. It is shown that their introduction in amount of 10 – 20 % requires increasing the humidity test by 1.5 – 2.5 %. It is calculated that the product bran have high content of dietary fibers, vitamins and mineral substances.
|
|
Date |
2013-10-11T06:42:34Z
2013-10-11T06:42:34Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Махинько, В. М. Екструдовані висівки – перспективна сировина для хлібопечення / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, О. В. Подобій, М.О. Піонтківська // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 6 (171). – С. 73-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10281 |
|
Language |
uk_UK
|
|