Запис Детальніше

Затирание зерноиродуктов в производстве полисолодовых экстрактов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Затирание зерноиродуктов в производстве полисолодовых экстрактов
Затирання зернопродуктів у виробництві полісолодових екстрактів
Mashing cereals in the manufacture polisolodovyh extracts
 
Creator Емельянова, Н. О.
Ємельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Данілевська, А. В.
Данилевская, А. В.
Danilevska, A.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Диченко, Л. В.
Диченко, Л. В.
Dichenko, L.
 
Subject режим
сусло
полисолодовые экстракты
затир
осахаривания
режим
полісолодові екстракти
сусло
затір
оцукрювання
polisolodovi extracts zatir
treatment wort
saccharification
 
Description Таким образом, установлено, что совместное затирки кукурузного, пшеничного и овсяных солодов увеличивает выход экстракта на 3 - 4%, а также положительно влияет на химический состав сусла.Таким чином, встановлено, що сумісне затирання кукурудзяного, пшеничного і вівсяних солодів збільшує вихід екстракту на 3 – 4%, а також позитивно впливає на хімічний склад сусла.In this way, it is found that the joint grout corn, wheat and oat malts increases the yield of extract for 3 - 4%, and the positive effect on the chemical composition of the wort.
 
Date 2013-10-11T08:55:57Z
2013-10-11T08:55:57Z
1989
 
Type Article
 
Identifier Затирание зерноиродуктов в производстве полисолодовых экстрактов / Н. А. Емельянова, А. В. Данилевская, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко // Пищевая промышленность. - 1989. - № 3. - С. 56-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10286
 
Language other