Затирание зерноиродуктов в производстве полисолодовых экстрактов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Затирание зерноиродуктов в производстве полисолодовых экстрактов
Затирання зернопродуктів у виробництві полісолодових екстрактів Mashing cereals in the manufacture polisolodovyh extracts |
|
Creator |
Емельянова, Н. О.
Ємельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Данілевська, А. В. Данилевская, А. В. Danilevska, A. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Диченко, Л. В. Диченко, Л. В. Dichenko, L. |
|
Subject |
режим
сусло полисолодовые экстракты затир осахаривания режим полісолодові екстракти сусло затір оцукрювання polisolodovi extracts zatir treatment wort saccharification |
|
Description |
Таким образом, установлено, что совместное затирки кукурузного, пшеничного и овсяных солодов увеличивает выход экстракта на 3 - 4%, а также положительно влияет на химический состав сусла.Таким чином, встановлено, що сумісне затирання кукурудзяного, пшеничного і вівсяних солодів збільшує вихід екстракту на 3 – 4%, а також позитивно впливає на хімічний склад сусла.In this way, it is found that the joint grout corn, wheat and oat malts increases the yield of extract for 3 - 4%, and the positive effect on the chemical composition of the wort.
|
|
Date |
2013-10-11T08:55:57Z
2013-10-11T08:55:57Z 1989 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Затирание зерноиродуктов в производстве полисолодовых экстрактов / Н. А. Емельянова, А. В. Данилевская, В. Н. Кошевая, Л. В. Диченко // Пищевая промышленность. - 1989. - № 3. - С. 56-57.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10286 |
|
Language |
other
|
|