Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 102931)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 102931)
Состав смеси микроорганизмов для производства сырокопченых и сыровяленых мясных продуктов (Патент на изобретение № 102931) The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products (patent № 102931) |
|
Creator |
Воронцов, О. О.
Воронцов, А. А. Vorontsov, O. Школоберда, О. В. Школоберда, О. В. Shkoloberda, O. |
|
Subject |
сирокопчені та сиров'ялені м'ясні продукти
суміші мікроорганізмів органолептичі показники сырокопченые и сыровяленые мясные продукты смеси микроорганизмов органолептические показатели smoked and dried sausages meat products mixture of microorganisms organoleptic indicators |
|
Description |
Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів, що включає Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, який відрізняється тим, що додатково містить Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum з наступним співвідношенням культур, мас. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5. Состав смеси микроорганизмов для производства сырокопченых и сыровяленых мясных продуктов, включающий Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, который отличается тем, что дополнительно содержит Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum со следующим соотношением The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products, including Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, wherein further comprising Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum from the following equation cultures masses. %: Lactobacillus plantarum 50-55 Lactobacillus casei 30-25 Micrococcus varians 10-7 Pediococcus cerevisiae 5-8 Propionibacterium shermanii 2,5-3,5 Bifidobacterium longum 2,5-1,5. |
|
Date |
2013-10-11T11:47:53Z
2013-10-11T11:47:53Z 2013 |
|
Identifier |
Патент МПК (2013.01) C12N1/20 (2006.01) A22C 11/00 Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів / Воронцов О. О., Школоберда О. В.; Національний університет харчових технологій; № а 2012 04317; заявл. 06.04.2012; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10307 |
|
Language |
other
|
|