Запис Детальніше

Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 102931)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів (Патент на винахід № 102931)
Состав смеси микроорганизмов для производства сырокопченых и сыровяленых мясных продуктов (Патент на изобретение № 102931)
The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products (patent № 102931)
 
Creator Воронцов, О. О.
Воронцов, А. А.
Vorontsov, O.
Школоберда, О. В.
Школоберда, О. В.
Shkoloberda, O.
 
Subject сирокопчені та сиров'ялені м'ясні продукти
суміші мікроорганізмів
органолептичі показники
сырокопченые и сыровяленые мясные продукты
смеси микроорганизмов
органолептические показатели
smoked and dried sausages
meat products
mixture of microorganisms
organoleptic indicators
 
Description Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів, що включає
Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, який відрізняється тим, що додатково містить
Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum з наступним співвідношенням
культур, мас. %:
Lactobacillus plantarum 50-55
Lactobacillus casei 30-25
Micrococcus varians 10-7
Pediococcus cerevisiae 5-8
Propionibacterium shermanii 2,5-3,5
Bifidobacterium longum 2,5-1,5.
Состав смеси микроорганизмов для производства сырокопченых и сыровяленых мясных продуктов, включающий
Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, который отличается тем, что дополнительно содержит
Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum со следующим соотношением
The composition of mixtures of microorganisms for the production of smoked and damp-dried meat products, including
Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Micrococcus varians, wherein further comprising
Pediococcus cerevisiae, Propionibacterium shermanii, Bifidobacterium longum from the following equation
cultures masses. %:
Lactobacillus plantarum 50-55
Lactobacillus casei 30-25
Micrococcus varians 10-7
Pediococcus cerevisiae 5-8
Propionibacterium shermanii 2,5-3,5
Bifidobacterium longum 2,5-1,5.
 
Date 2013-10-11T11:47:53Z
2013-10-11T11:47:53Z
2013
 
Identifier Патент МПК (2013.01) C12N1/20 (2006.01) A22C 11/00 Склад суміші мікроорганізмів для виробництва сирокопчених та сиров'ялених м'ясних продуктів / Воронцов О. О., Школоберда О. В.; Національний університет харчових технологій; № а 2012 04317; заявл. 06.04.2012; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10307
 
Language other