Запис Детальніше

Сорта проса для приготовления солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сорта проса для приготовления солода
Сорти проса для приготування солоду
Millet varieties for malt
 
Creator Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Данилевская, А. В.
Данілевська, А. В.
Danilevska, A.
Диченко, Л. В.
Диченко, Л. В.
Dichenko, L.
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Безуглая, Е. Г.
Безугла, Є. Г.
Bezugla, E.
 
Subject проращивание
белок
просо
солод
экстракт
пророщування
просо
білок
солод
екстракт
germination
protein
millet
malt extract
 
Description Просяной солод в производстве полисолодовых экстрактов используют как источник декстриназ в смеси с другими солода.Просяний солод у виробництві полісолодових екстрактів використовують як джерело декстринази в суміші з іншими солодами.Millet malt in the production polisolodovyh extracts used as a source dekstrynazy mixed with other malts.
 
Date 2013-10-11T08:56:25Z
2013-10-11T08:56:25Z
1992
 
Type Article
 
Identifier Сорта проса для приготовления солода / Н. А. Емельянова, А. В. Данилевская, Л. В. Диченко, В. Н. Кошевая, Е. Г. Безуглая // Пищевая промышленность. - 1992. - № 6. - С. 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10287
 
Language other