Сорта проса для приготовления солода
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сорта проса для приготовления солода
Сорти проса для приготування солоду Millet varieties for malt |
|
Creator |
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Данилевская, А. В. Данілевська, А. В. Danilevska, A. Диченко, Л. В. Диченко, Л. В. Dichenko, L. Кошевая, В. Н. Кошова, В. М. Koshova, V. Безуглая, Е. Г. Безугла, Є. Г. Bezugla, E. |
|
Subject |
проращивание
белок просо солод экстракт пророщування просо білок солод екстракт germination protein millet malt extract |
|
Description |
Просяной солод в производстве полисолодовых экстрактов используют как источник декстриназ в смеси с другими солода.Просяний солод у виробництві полісолодових екстрактів використовують як джерело декстринази в суміші з іншими солодами.Millet malt in the production polisolodovyh extracts used as a source dekstrynazy mixed with other malts.
|
|
Date |
2013-10-11T08:56:25Z
2013-10-11T08:56:25Z 1992 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сорта проса для приготовления солода / Н. А. Емельянова, А. В. Данилевская, Л. В. Диченко, В. Н. Кошевая, Е. Г. Безуглая // Пищевая промышленность. - 1992. - № 6. - С. 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10287 |
|
Language |
other
|
|