Режим солодорощення пшеницы
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Режим солодорощення пшеницы
Режим солодорощення пшениці Daily solodoroschennya wheat |
|
Creator |
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. Кошевая, В. Н. Кошова, В. М. Koshova, V. Сугулова, Н. П. Сугулова, Н. П. Sugulova, N. Диченко, Л. В. Диченко, Л. В. Dichenko, L. Данилевская, А. В. Данілевська, А. В. Danilevska, A. Денисова, О. В. Денисова, О. В. Denisova, O. |
|
Subject |
вязкость
сусло пшеница солод солодорощення в’язкість пшениця сусло солод солодорощення viscosity wort wheat malt solodoroschennya |
|
Description |
установлено, что солодорощення пшеницы нужно проводить при температуре 16 - 17 ˚ С, влажности 44 - 47%, в течении 3 - 4 суток.Встановлено, що солодорощення пшениці потрібно проводити при температурі 16 – 17 ˚С, вологості 44 – 47%, протягом 3 – 4 діб.We found that solodoroschennya wheat should be carried out at a temperature of 16 - 17 ˚ C, humidity 44 - 47% for 3 - 4 days.
|
|
Date |
2013-10-11T08:56:41Z
2013-10-11T08:56:41Z 1992 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Режим солодорощення пшеницы / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, Н. П. Сугулова, и др. // Пищевая промышленность. - 1992. - № 1. - C. 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10288 |
|
Language |
other
|
|