Запис Детальніше

Режим солодорощення пшеницы

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Режим солодорощення пшеницы
Режим солодорощення пшениці
Daily solodoroschennya wheat
 
Creator Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
Сугулова, Н. П.
Сугулова, Н. П.
Sugulova, N.
Диченко, Л. В.
Диченко, Л. В.
Dichenko, L.
Данилевская, А. В.
Данілевська, А. В.
Danilevska, A.
Денисова, О. В.
Денисова, О. В.
Denisova, O.
 
Subject вязкость
сусло
пшеница
солод
солодорощення
в’язкість
пшениця
сусло
солод
солодорощення
viscosity
wort
wheat
malt
solodoroschennya
 
Description установлено, что солодорощення пшеницы нужно проводить при температуре 16 - 17 ˚ С, влажности 44 - 47%, в течении 3 - 4 суток.Встановлено, що солодорощення пшениці потрібно проводити при температурі 16 – 17 ˚С, вологості 44 – 47%, протягом 3 – 4 діб.We found that solodoroschennya wheat should be carried out at a temperature of 16 - 17 ˚ C, humidity 44 - 47% for 3 - 4 days.
 
Date 2013-10-11T08:56:41Z
2013-10-11T08:56:41Z
1992
 
Type Article
 
Identifier Режим солодорощення пшеницы / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, Н. П. Сугулова, и др. // Пищевая промышленность. - 1992. - № 1. - C. 17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10288
 
Language other