Изменения содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изменения содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода
Зміни вмісту некрохмальних полісахаридів і їх в’язкості в процесі приготування житнього солоду Change content nekrohmalnyh polysaccharides and their viscosity during cooking rye malt |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. Емельянова, Н. А. Ємельянова, Н. О. Yemelyanova, N. |
|
Subject |
фильтрация
резине вещества полисахариды вязкость ржаной солод фільтрація полісахариди гумі речовини в’язкість житній солод filtration rubber material polysaccharides the viscosity of rye malt |
|
Description |
Выделение гемицеллюлозы и резине веществ с несоложенного ржи и изготовленного из него солода. Установлено, что содержание некрахмальных полисахаридов в процессе производства ржаного солода уменьшается в 2 - 2,5 раза, а также уменьшается вязкость ферментированного солода на 40 - 50% по сравнению с рожью.Виділення геміцелюлози і гумі речовин із несолодженого жита і виготовленого із нього солоду . Встановлено, що вміст некрохмальних полісахаридів в процесі виробництва житнього солоду зменшується в 2 – 2,5 рази, а також зменшується в’язкість ферментованого солоду на 40 – 50 % порівняно з житом.Bold hemicellulose and rubber compounds with nesolodzhenoho rye and malt produced from it. Determined that the contents nekrohmalnyh polysaccharides in the production of rye malt is reduced by 2 - 2.5 times and decreases the viscosity of fermented malt by 40 - 50% compared with rye.
|
|
Date |
2013-10-11T08:57:09Z
2013-10-11T08:57:09Z 1979 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кошевая, В. М. Изменения содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода / В. М. Кошевая, Н. А. Емельянова // Пищевая промышленность. - 1979. - № 3. - С. 50 – 52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10289 |
|
Language |
other
|
|