Запис Детальніше

Изменения содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изменения содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода
Зміни вмісту некрохмальних полісахаридів і їх в’язкості в процесі приготування житнього солоду
Change content nekrohmalnyh polysaccharides and their viscosity during cooking rye malt
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Емельянова, Н. А.
Ємельянова, Н. О.
Yemelyanova, N.
 
Subject фильтрация
резине вещества
полисахариды
вязкость
ржаной солод
фільтрація
полісахариди
гумі речовини
в’язкість
житній солод
filtration
rubber material
polysaccharides
the viscosity of rye malt
 
Description Выделение гемицеллюлозы и резине веществ с несоложенного ржи и изготовленного из него солода. Установлено, что содержание некрахмальных полисахаридов в процессе производства ржаного солода уменьшается в 2 - 2,5 раза, а также уменьшается вязкость ферментированного солода на 40 - 50% по сравнению с рожью.Виділення геміцелюлози і гумі речовин із несолодженого жита і виготовленого із нього солоду . Встановлено, що вміст некрохмальних полісахаридів в процесі виробництва житнього солоду зменшується в 2 – 2,5 рази, а також зменшується в’язкість ферментованого солоду на 40 – 50 % порівняно з житом.Bold hemicellulose and rubber compounds with nesolodzhenoho rye and malt produced from it. Determined that the contents nekrohmalnyh polysaccharides in the production of rye malt is reduced by 2 - 2.5 times and decreases the viscosity of fermented malt by 40 - 50% compared with rye.
 
Date 2013-10-11T08:57:09Z
2013-10-11T08:57:09Z
1979
 
Type Article
 
Identifier Кошевая, В. М. Изменения содержания некрахмальных полисахаридов и их вязкости в процессе приготовления ржаного солода / В. М. Кошевая, Н. А. Емельянова // Пищевая промышленность. - 1979. - № 3. - С. 50 – 52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10289
 
Language other