Поліпшення якості напою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Поліпшення якості напою
Улучшение качества напитка Improving the quality of the drink |
|
Creator |
Косоголова, Л. О.
Косоголова, Л. А. Kosogolova, L. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Фролова, Н. Е. Фролова, Н. Э. Frolova, N. Хіврич, Б. І. Хиврич, Б. И. Hivrich, B. |
|
Subject |
сусло
зброджування білки горох солод сусло белки сбраживания горох солод malt wort fermentation protein peas |
|
Description |
Кращими смаковими якостями відзначилися зразки з добавками екстракту горохового солоду. Пиво мало повний м’який смак з характерним солодовим присмаком, з хмелевою гіркотою. Лучшими вкусовыми качествами отличились образцы с добавками экстракта горохового солода. Пиво имело полный мягкий вкус с характерным солодовым привкусом, с хмелевой горечью.The best examples of distinguished taste with the addition of malt extract pea. Beer was full of soft taste with a distinctive malty flavor with hop bitterness.
|
|
Date |
2013-10-11T08:57:59Z
2013-10-11T08:57:59Z 1997 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Поліпшення якості напою / Л. О. Косоголова, В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Б. І. Хіврич // Харчова і переробна промисловість. - 1997. - № 4. - С. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10291 |
|
Language |
other
|
|