Запис Детальніше

Поліпшення якості напою

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Поліпшення якості напою
Улучшение качества напитка
Improving the quality of the drink
 
Creator Косоголова, Л. О.
Косоголова, Л. А.
Kosogolova, L.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э.
Frolova, N.
Хіврич, Б. І.
Хиврич, Б. И.
Hivrich, B.
 
Subject сусло
зброджування
білки
горох
солод
сусло
белки
сбраживания
горох
солод
malt
wort fermentation
protein
peas
 
Description Кращими смаковими якостями відзначилися зразки з добавками екстракту горохового солоду. Пиво мало повний м’який смак з характерним солодовим присмаком, з хмелевою гіркотою. Лучшими вкусовыми качествами отличились образцы с добавками экстракта горохового солода. Пиво имело полный мягкий вкус с характерным солодовым привкусом, с хмелевой горечью.The best examples of distinguished taste with the addition of malt extract pea. Beer was full of soft taste with a distinctive malty flavor with hop bitterness.
 
Date 2013-10-11T08:57:59Z
2013-10-11T08:57:59Z
1997
 
Type Article
 
Identifier Поліпшення якості напою / Л. О. Косоголова, В. М. Кошова, Н. Е. Фролова, Б. І. Хіврич // Харчова і переробна промисловість. - 1997. - № 4. - С. 19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10291
 
Language other