Запис Детальніше

Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості
Управление производственным потенциалом предприятий пищевой промышленности
Managing production capacity of enterprises food Industry
 
Creator Левченко, Ю. Г.
Левченко, Ю. Г.
Levchenko, J.
Чередниченко, О. А.
Чередниченко, О. А.
Cherednychenko, O.
 
Subject виробничий потенціал
управління
трудовий потенціал
механізм управління
производственный потенциал
управления
трудовой потенциал
механизм управления
production capacity
management
employment potential
mechanism of control
 
Description Розглянуто теоретичні основи та основні складові виробничого потенціалу. Визначено особливості управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості в України. Рассмотрены теоретические основы и основные составляющие производственного потенциала. Определены особенности управления производственным потенциалом предприятий пищевой промышленности в Украине. The theoretical foundations and basic elements of the production capacity. The features of managing the production potential of the food industry in Ukraine.
 
Date 2013-10-11T11:48:44Z
2013-10-11T11:48:44Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Левченко, Ю. Г. Управління виробничим потенціалом підприємств харчової промисловості / Ю. Г. Левченко, О. А. Чередниченко// Наукові праці Національного університету харчових технологій .– К.: НУХТ, 2010. – № 35 – С. 128-133.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10311
 
Language other