Запис Детальніше

Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду
Влияние ферментов на чувствительность крахмала горохового солода
Effect of enzymes on the sensitivity of pea starch malt
 
Creator Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э.
Frolova, N.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
 
Subject амілоза
крохмаль
соєвий
гороховий солод
ферменти
амилоза
соевый
крахмал
ферменты
гороховый солод
soy
pea malt
enzymes
amylose
starch
 
Description Найкраще атакують крохмальний клейстер горохового солоду власні амілази. При дії на субстрат вони накопичують редукуючих цукрів в 2,5 рази більше, ніж при дії на нього витяжкою ячмінного солоду, в 1,5 рази більше, ніж амілосубтиліном Г20х, що підтверджує високу чутливість власних амілаз солоду до крохмалю зерна .Лучше атакуют крахмальный клейстер горохового солода собственные амилазы. При воздействии на субстрат они накапливают редуцирующих сахаров в 2,5 раза больше, чем при воздействии на него вытяжкой ячменного солода, в 1,5 раза больше, чем амилосубтилином Г20х, что подтверждает высокую чувствительность собственных амилаз солода крахмалу зерна.The best attack pea starch paste malt amylase own. Under the influence of the substrate they accumulate reducing sugars 2.5 times higher than under the influence of barley malt extract, 1.5 times more than amilosubtylinom G20h confirming the high sensitivity of its own malt amylase to starch grains.
 
Date 2013-10-11T08:59:33Z
2013-10-11T08:59:33Z
1997
 
Type Article
 
Identifier Фролова, Н. Е. Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду / Н. Е. Фролова, В. М. Кошова, В. А. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 9. - С. 23 – 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10293
 
Language other