Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду
Влияние ферментов на чувствительность крахмала горохового солода Effect of enzymes on the sensitivity of pea starch malt |
|
Creator |
Фролова, Н. Е.
Фролова, Н. Э. Frolova, N. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Домарецький, В. А. Домарецкий, В. А. Domareckij, V. |
|
Subject |
амілоза
крохмаль соєвий гороховий солод ферменти амилоза соевый крахмал ферменты гороховый солод soy pea malt enzymes amylose starch |
|
Description |
Найкраще атакують крохмальний клейстер горохового солоду власні амілази. При дії на субстрат вони накопичують редукуючих цукрів в 2,5 рази більше, ніж при дії на нього витяжкою ячмінного солоду, в 1,5 рази більше, ніж амілосубтиліном Г20х, що підтверджує високу чутливість власних амілаз солоду до крохмалю зерна .Лучше атакуют крахмальный клейстер горохового солода собственные амилазы. При воздействии на субстрат они накапливают редуцирующих сахаров в 2,5 раза больше, чем при воздействии на него вытяжкой ячменного солода, в 1,5 раза больше, чем амилосубтилином Г20х, что подтверждает высокую чувствительность собственных амилаз солода крахмалу зерна.The best attack pea starch paste malt amylase own. Under the influence of the substrate they accumulate reducing sugars 2.5 times higher than under the influence of barley malt extract, 1.5 times more than amilosubtylinom G20h confirming the high sensitivity of its own malt amylase to starch grains.
|
|
Date |
2013-10-11T08:59:33Z
2013-10-11T08:59:33Z 1997 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фролова, Н. Е. Вплив ферментів на чутливість крохмалю горохового солоду / Н. Е. Фролова, В. М. Кошова, В. А. Домарецький // Харчова і переробна промисловість. – 1997. - № 9. - С. 23 – 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10293 |
|
Language |
other
|
|