Консерви других страв з м'ясо-рослинної сировини (Патент на корисну модель № 82776)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Консерви других страв з м'ясо-рослинної сировини (Патент на корисну модель № 82776)
Консервы вторых блюд с мясо-растительного сырья (Патент на полезную модель № 82776) Secondly canned meat-plant materials (patent for useful model № 82776) |
|
Creator |
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Чернюшок, О. А. Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Колісник, О. І. Колиснык, А. И. Kolesnik, O. |
|
Subject |
консерви
знежилована яловичина топінамбур м'ясо-рослинна сировина консервы жилованная говядина топинамбур мясорастительное сырье canned no veins beef artichoke meat and herbs |
|
Description |
Формула корисної моделі: розроблено рецептуру консервів других страв з м'ясо-рослинної сировини, що містять м'ясну сировину, цибулю ріпчасту, олію або жир для обсмажування, томатну пасту 30%, часник, борошно пшеничне, сіль кухонну, перець чорний мелений, кріп, воду питну, які відрізняються тим, що як м'ясна сировина використовується яловичина знежилована І сорту, та додатково використовується топінамбур смажений, корінь петрушки, у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: яловичина знежилована І сорту 52-55 цибуля ріпчаста 4-6 олія або жир для обсмажування 3-4 томатна паста 30 % 8-10 часник 2-4 борошно пшеничне 7-9 сіль кухонна 1 -2 перець чорний мелений 0,1-0,3 кріп 0,5-1 топінамбур смажений 5-7 корінь петрушки 8-12 вода питна решта. Формула полезной модели: разработано рецептуру консервов вторых блюд c мясорастительного сырья, содержащие мясное сырье, лук репчатый, масло или жир для обжаривания, томатную пасту 30%, чеснок, мукe пшеничную, соль поваренную, перец черный молотый, укроп, воду питьевую, которые отличаются тем, что как мясное сырье используется говядина жилованная I сорта, дополнительно используется топинамбур жареный, корень петрушки, в следующем соотношении компонентов, мас. %: говядина жилованная І сорта 52 - 55 лук репчатый 4 - 6 масло или жир для обжаривания 3 - 4 томатная паста 30% 8 - 10 чеснок 2 - 4 мука пшеничная 7 - 9 соль поваренная 1 -2 перец черный молотый 0,1-0,3 укроп 0,5 - 1 топинамбур жареный 5 - 7 корень петрушки 8 - 12 вода питьевая остальные Utility model formula: the formula of canned food main dishes with meat and plant material containing raw meat, onion, oil or fat for frying, 30% tomato paste, garlic, wheat flour, salt, ground black pepper, dill, drinking water, characterized in that both the raw meat used no veins beef and varieties, and additionally used roasted artichoke, parsley root, the following ratio of components, wt. %: beef no veins I grade 52 - 55 onion 4 - 6 oil or fat for frying 3 - 4 tomato paste 30% 8 - 10 garlic 2 - 4 wheat flour 7 - 9 salt 1 - 2 ground black pepper 0.1-0.3 dill 0.5 - 1 roasted Jerusalem artichokes 5 - 7 parsley 8 - 12 drinking water the rest. |
|
Date |
2013-10-11T11:49:35Z
2013-10-11T11:49:35Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 82776 Україна МПК51 А23L 1/00. Консерви других страв з м'ясо-рослинної сировини / Гончаров Г.І., Пасічний В.М., Чернюшок О.А., Колісник О.І., заявник і патентовласник НУХТ - № u2013 01100; заявл. 29.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. №15
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10314 |
|
Language |
other
|
|