Запис Детальніше

Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)
Фарш для полуфабриката замороженного в тестовой оболочке (Патент на полезную модель № 82897)
Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy (Patent for korisnu model № 82897)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Степаненко, І. О.
Степаненко, И. А.
Stepanenko, I.
 
Subject фарш
свинина
сироватка молочна фарш
свинина
сыворотка молочная
ground beef
pork
milk whey
 
Description Формула корисної моделі
Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці|, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношені компонентів, мас %
свинина жилована жирна 25,0-35,0
яловичина котлетна 20,0-30,0
куряче м'ясо односортне 30,0-35,0
цибуля ріпчаста 4,0-5,0
яйця перепелині 3,0-6,0
сіль кухонна 1,8-2,0
композиція спецій 0,4-0,8
суха молочна сироватка 1,0-3,0
Формула полезной модели
Фарш для полуфабриката замороженного в тестовой оболочке, который включает мясо свинины жилованное жирное, говядину котлетную, лук репчатый, соль поваренную, композицию специй, который отличается тем, что дополнительно содержит куриное мясо односортное, сухую молочную сыворотку, яйца перепелиные в следующем соотношении компонентов, мас%
свинина жилованная жирная 25,0-35,0
говядина котлетная 20,0-30,0
куриное мясо односортное 30,0-35,0
лук репчатый 4,0-5,0
яйца перепелиные 3,0-6,0
соль поваренная 1,8-2,0
композиция специй 0,4-0,8
сухая молочная сыворотка 1,0-3,0
Formula utility model
Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, dry whey, quail eggs in following ratio of components, wt%
trimmed pork fat 25,0-35,0
Beef cutlet 20,0-30,0
chicken odnosortne 30,0-35,0
onion 4,0-5,0
quail eggs 3,0-6,0
salt 1.8-2.0
composition of spices 0.4-0.8
whey powder 1,0-3,0
 
Date 2013-10-11T11:46:40Z
2013-10-11T11:46:40Z
2013
 
Identifier Пат.82897 Україна МПК51 А23L 1/31. Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці / Пасічний В.М., Чернюшок О.А., Степаненко І.О. заявник і патентовласник НУХТ - № u2012 14250; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. №16
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10304
 
Language other