Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)
Фарш для полуфабриката замороженного в тестовой оболочке (Патент на полезную модель № 82897) Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy (Patent for korisnu model № 82897) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Чернюшок, О. А. Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Степаненко, І. О. Степаненко, И. А. Stepanenko, I. |
|
Subject |
фарш
свинина сироватка молочна фарш свинина сыворотка молочная ground beef pork milk whey |
|
Description |
Формула корисної моделі Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці|, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношені компонентів, мас % свинина жилована жирна 25,0-35,0 яловичина котлетна 20,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-35,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 3,0-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,4-0,8 суха молочна сироватка 1,0-3,0 Формула полезной модели Фарш для полуфабриката замороженного в тестовой оболочке, который включает мясо свинины жилованное жирное, говядину котлетную, лук репчатый, соль поваренную, композицию специй, который отличается тем, что дополнительно содержит куриное мясо односортное, сухую молочную сыворотку, яйца перепелиные в следующем соотношении компонентов, мас% свинина жилованная жирная 25,0-35,0 говядина котлетная 20,0-30,0 куриное мясо односортное 30,0-35,0 лук репчатый 4,0-5,0 яйца перепелиные 3,0-6,0 соль поваренная 1,8-2,0 композиция специй 0,4-0,8 сухая молочная сыворотка 1,0-3,0 Formula utility model Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, dry whey, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-35,0 Beef cutlet 20,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-35,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,0-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.4-0.8 whey powder 1,0-3,0 |
|
Date |
2013-10-11T11:46:40Z
2013-10-11T11:46:40Z 2013 |
|
Identifier |
Пат.82897 Україна МПК51 А23L 1/31. Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці / Пасічний В.М., Чернюшок О.А., Степаненко І.О. заявник і патентовласник НУХТ - № u2012 14250; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. №16
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10304 |
|
Language |
other
|
|