Запис Детальніше

Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу
Исследование влияния ди-и моносахаров на структуру желейного мармелада
The influence of di- and monosaccharides on the structure of jelly marmalade
 
Creator Дорохович, А. М.
Смик, О. В.
Єлісєєва, О. В.
Кияниця, С. Г.
Дорохович, А. Н.
Смык, О. В.
Елисеева, О. В.
Кияница, С. Г.
Dorohovich, A.
Smyk, О.
Eliseeva, О.
Kyianytsia, S.
 
Subject фруктоза
цукроза
фруктово-ягідний мармелад
діабетичний мармелад
фруктоза
сахароза
фруктово-ягодный мармелад
диабетический мармелад
fructose
sucrose
fruit jellies
diabetic marmalade
 
Description Вироблення діабетичного мармеладу на існуючих поточних лініях та з найбільше припустимої за своїми органолептичними та економічними показниками сировини. Такою сировиною є фруктоза, яка дешевша таких цукрозамінників, як сорбіт та ксиліт, та в 1,5 рази солодша за цукор. В розробленому нами фруктово-ягідному мармеладі проводилася 100% заміна цукрози на фруктозу. Выработка диабетического мармелада на существующих поточных линиях и из наиболее допустимой по своим органолептическим и экономическим показателям сырья. Таким сырьем является фруктоза, которая дешевле таких сахарозаменителей, как сорбит и ксилит, и в 1,5 раза слаще сахара. В разработанном нами фруктово-ягодном мармеладе проводилась 100% замена сахарозы на фруктозу. The development of diabetic marmalade on existing Line and the largest permissible according to their organoleptic and economic performance materials. Such materials are fructose, which is cheaper sweeteners such as sorbitol and xylitol, and 1.5 times sweeter than sugar. As we developed fruit and berry marmalade held 100% replacement of sucrose with fructose.
 
Date 2013-10-14T10:44:52Z
2013-10-14T10:44:52Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу / А. М. Дорохович, О. В. Смик, О. В. Єлісєєва, С. Г. Кияниця // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій — 2001. — № 2. — С. 96—97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354
 
Language uk_UK