Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу
Исследование влияния ди-и моносахаров на структуру желейного мармелада The influence of di- and monosaccharides on the structure of jelly marmalade |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Смик, О. В. Єлісєєва, О. В. Кияниця, С. Г. Дорохович, А. Н. Смык, О. В. Елисеева, О. В. Кияница, С. Г. Dorohovich, A. Smyk, О. Eliseeva, О. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
фруктоза
цукроза фруктово-ягідний мармелад діабетичний мармелад фруктоза сахароза фруктово-ягодный мармелад диабетический мармелад fructose sucrose fruit jellies diabetic marmalade |
|
Description |
Вироблення діабетичного мармеладу на існуючих поточних лініях та з найбільше припустимої за своїми органолептичними та економічними показниками сировини. Такою сировиною є фруктоза, яка дешевша таких цукрозамінників, як сорбіт та ксиліт, та в 1,5 рази солодша за цукор. В розробленому нами фруктово-ягідному мармеладі проводилася 100% заміна цукрози на фруктозу. Выработка диабетического мармелада на существующих поточных линиях и из наиболее допустимой по своим органолептическим и экономическим показателям сырья. Таким сырьем является фруктоза, которая дешевле таких сахарозаменителей, как сорбит и ксилит, и в 1,5 раза слаще сахара. В разработанном нами фруктово-ягодном мармеладе проводилась 100% замена сахарозы на фруктозу. The development of diabetic marmalade on existing Line and the largest permissible according to their organoleptic and economic performance materials. Such materials are fructose, which is cheaper sweeteners such as sorbitol and xylitol, and 1.5 times sweeter than sugar. As we developed fruit and berry marmalade held 100% replacement of sucrose with fructose.
|
|
Date |
2013-10-14T10:44:52Z
2013-10-14T10:44:52Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу / А. М. Дорохович, О. В. Смик, О. В. Єлісєєва, С. Г. Кияниця // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій — 2001. — № 2. — С. 96—97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10354 |
|
Language |
uk_UK
|
|