Запис Детальніше

Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв
Использование современных ингредиентов в технологиях сладких блюд
The use of modern ingredients in sweet dishes technology
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
Пушка, О. С.
Пушка, О. С.
Pushka, O.
 
Subject солодкі страви
сладкие блюда
sweet dishes
десерт
десерт
dessert
піноутворення
пенообразование
foaming
глюкозо-фруктозний сироп
глюкозо-фруктозный сироп
glucose-fructose syrup
мальтодекстрин
мальтодекстрин
maltodextrin
 
Description Проведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. Проведенные исследования использования мальтодекстринов и глюкозо-фруктозных сиропов в технологиях сладких блюд. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.
 
Date 2013-10-14T08:29:21Z
2013-10-14T08:29:21Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Пушка, О. С. Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO» 19 березня. – Київ, 2013 р. – С. 87-88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10325
 
Language uk_UK