Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв
Использование современных ингредиентов в технологиях сладких блюд The use of modern ingredients in sweet dishes technology |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. Пушка, О. С. Пушка, О. С. Pushka, O. |
|
Subject |
солодкі страви
сладкие блюда sweet dishes десерт десерт dessert піноутворення пенообразование foaming глюкозо-фруктозний сироп глюкозо-фруктозный сироп glucose-fructose syrup мальтодекстрин мальтодекстрин maltodextrin |
|
Description |
Проведені дослідження використання мальтодекстринів та глюкозо-фруктозних сиропів в технологіях солодких страв. Проведенные исследования использования мальтодекстринов и глюкозо-фруктозных сиропов в технологиях сладких блюд. The research of using maltodextrins and glucose-fructose syrup in the technology of sweet dishes has been made.
|
|
Date |
2013-10-14T08:29:21Z
2013-10-14T08:29:21Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Пушка, О. С. Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких страв / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках XVII Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO» 19 березня. – Київ, 2013 р. – С. 87-88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10325 |
|
Language |
uk_UK
|
|