Запис Детальніше

Кровяные колбасы – это не только вкусно

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кровяные колбасы – это не только вкусно
Кров’яні ковбаси – це не тільки смачно
Black puddings – it not only deliciously
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject дефицит железа
аминокислотный СКОР
технология
пищевая кровь
дефіцит заліза
амінокислотний СКОР
технологія
харчова кров
deficit of iron
amino acids CKOR
technology
food blood
 
Description Статья посвящена исследованию основных химических свойств пищевой крови и ее минерального состава. Установлено, что использование пищевой крови в производстве низкосортных колбас, позволит сохранить высокие функционально технологические свойства фаршевых эмульсий и сбалансировать их биологическую ценность не только по комплексу незаменимых аминокислот, но и практически по всему комплексу минеральных веществ.Стаття присвячена дослідженню основних хімічних властивостей харчової крові і її мінерального складу. Встановлено, що використання харчової крові в виробництві низькосортних ковбас, дозволить зберегти високі функціонально-технологічні властивості фаршевих емульсій і збалансувати їх біологічну цінність не тільки по комплексу незамінних амінокислот, а й практично по всьому комплексу мінеральних речовин.The article is devoted by research of basic chemical properties of food blood and her mineral composition. It is set that the use of food blood in the production of low-grade sausages, will allow to save high functionally technological properties of stuffing emulsions and balance their biological value not only on the complex of irreplaceable amino acids but also practically on all complex of mineral matters.
 
Date 2013-10-14T08:35:41Z
2013-10-14T08:35:41Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Кровяные колбасы – это не только вкусно / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 3. - С. 10-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10330
 
Language other