Кровяные колбасы – это не только вкусно
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кровяные колбасы – это не только вкусно
Кров’яні ковбаси – це не тільки смачно Black puddings – it not only deliciously |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
дефицит железа
аминокислотный СКОР технология пищевая кровь дефіцит заліза амінокислотний СКОР технологія харчова кров deficit of iron amino acids CKOR technology food blood |
|
Description |
Статья посвящена исследованию основных химических свойств пищевой крови и ее минерального состава. Установлено, что использование пищевой крови в производстве низкосортных колбас, позволит сохранить высокие функционально технологические свойства фаршевых эмульсий и сбалансировать их биологическую ценность не только по комплексу незаменимых аминокислот, но и практически по всему комплексу минеральных веществ.Стаття присвячена дослідженню основних хімічних властивостей харчової крові і її мінерального складу. Встановлено, що використання харчової крові в виробництві низькосортних ковбас, дозволить зберегти високі функціонально-технологічні властивості фаршевих емульсій і збалансувати їх біологічну цінність не тільки по комплексу незамінних амінокислот, а й практично по всьому комплексу мінеральних речовин.The article is devoted by research of basic chemical properties of food blood and her mineral composition. It is set that the use of food blood in the production of low-grade sausages, will allow to save high functionally technological properties of stuffing emulsions and balance their biological value not only on the complex of irreplaceable amino acids but also practically on all complex of mineral matters.
|
|
Date |
2013-10-14T08:35:41Z
2013-10-14T08:35:41Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Кровяные колбасы – это не только вкусно / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 3. - С. 10-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10330 |
|
Language |
other
|
|