Запис Детальніше

Производство и применение желатина в пищевой промышленности ( часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Производство и применение желатина в пищевой промышленности ( часть 1)
Виробництво і використання желатину в харчовій промисловості ( частина 1)
Production and use of gelatin is in food industry ( part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject сырье
кости
технология
пищевой желатин
сировина
кістки
технологія
харчовий желатин
raw material
bones
technology
food gelatin
 
Description Статья посвящена исследованию основного сырья для производства желатина. Приведена общая технологическая схема его производства. Установлены основные физико-химические и микробиологические показатели пищевого желатина.Стаття присвячена дослідженню основної сировини для виробництва желатину. Наведена загальна технологічна схема його виробництва. Встановлено основні фізико-хімічні і мікробіологічні показники харчового желатину. The article is dedicated by research of basic raw material for the production of gelatin. Is described the general flowsheet of his production. The basic physical and chemical and microbiological indexes of food gelatin are set.
 
Date 2013-10-14T08:36:07Z
2013-10-14T08:36:07Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Производство и применение желатина в пищевой промышленности / В. Н. Пасичный // Продукты и ингредиенты. - 2005. - № 5. – Ч. 1. - С. 10-14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10331
 
Language other