Запис Детальніше

Производство и применение желатина в пищевой промышленности ( часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Производство и применение желатина в пищевой промышленности ( часть 2)
Виробництво і використання желатину в харчовій промисловості ( частина 2)
Production and use of gelatin is in food industry ( part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject выпаривание
желатин
технология
сырье
випарювання
желатин
технологія
сировина
evaporation
gelatin
technology
raw material
 
Description В статье описаны основные технологические операции подготовки твердого сырья для производства желатина. Также приведен технологический процесс получения желатина путем выпаривания его из бульона.У статті описано основні технологічні операції підготовки твердої сировини для виробництва желатину. Також наведено технологічний процес отримання желатину шляхом випарювання його з бульйону.In the article are described the basic technological operations of preparation of hard raw material for the production of gelatin. And also the technological process of receipt of gelatin is resulted by evaporation of him from clear soup.
 
Date 2013-10-14T08:36:29Z
2013-10-14T08:36:29Z
2005
 
Identifier Пасичный, В. Н. Производство и применение желатина в пищевой промышленности / В. Н. Пасичный // Продукти і інгредієнти. - 2005. - № 6. – Ч. 2. - С. 10-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10332