Производство и применение желатина в пищевой промышленности ( часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Производство и применение желатина в пищевой промышленности ( часть 2)
Виробництво і використання желатину в харчовій промисловості ( частина 2) Production and use of gelatin is in food industry ( part 2) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
выпаривание
желатин технология сырье випарювання желатин технологія сировина evaporation gelatin technology raw material |
|
Description |
В статье описаны основные технологические операции подготовки твердого сырья для производства желатина. Также приведен технологический процесс получения желатина путем выпаривания его из бульона.У статті описано основні технологічні операції підготовки твердої сировини для виробництва желатину. Також наведено технологічний процес отримання желатину шляхом випарювання його з бульйону.In the article are described the basic technological operations of preparation of hard raw material for the production of gelatin. And also the technological process of receipt of gelatin is resulted by evaporation of him from clear soup.
|
|
Date |
2013-10-14T08:36:29Z
2013-10-14T08:36:29Z 2005 |
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Производство и применение желатина в пищевой промышленности / В. Н. Пасичный // Продукти і інгредієнти. - 2005. - № 6. – Ч. 2. - С. 10-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10332 |
|