Запис Детальніше

Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов ( часть 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов ( часть 1)
Нове в технології виробництва запечених м'ясопродуктів ( частина 1)
New in technology of production of zapechenykh of meat products (part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject бактериологические показатели
фаршмак
технология
рецептура
бактеріологічні показники
фаршмак
технологія
рецептура
bacteriological indexes
farshmak
technology
compounding
 
Description Статья посвящена исследованию влияния режимов запекания, химического и рецептурного состава продукта, количества водной фазы, типа предыдущей подготовки сырья и изменений рН на структурно- механические, органолептические и функціонально-технологические свойства комбинированных запеченных мъясопродуктов. А также приведена технология изготовления фаршмаку.Стаття присвячена дослідженню впливу режимів запікання, хімічного і рецептурного складу продукту, кількості водної фази, типу попередньої підготовки сировини і змін рН на структурно-механічні, органолептичні і функціонально-технологічні властивості комбінованих запечених м'ясопродуктів. А також наведено технологію виготовлення фаршмаку.The article devoted by research of influence modes of baking, chemical composition of the product and prescription, quantity vodnoy phases, type previous training of raw materials and of changes of pH on the structural and mechanical, organoleptic and technological properties baked meat products. And shows manufacturing technology farshmaku.
 
Date 2013-10-14T08:37:33Z
2013-10-14T08:37:33Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 4. – Ч. 1. - С. 14-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10333
 
Language other