Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов ( часть 2)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов ( часть 2)
Нове в технології виробництва запечених м'ясопродуктів ( частина 2) New in technology of production of zapechenykh of meat products (part 2) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
запекания
мясные хлеба технология рецептура запікання м’ясні хліби технологія рецептура bake meat bread technology compounding |
|
Description |
Статья посвящена исследованию технологии производства запеченных мясопродуктов. Приведено согласно нормативной документации рецептуры мясных паштетов, комбинированных мясных хлебов и другие.Стаття присвячена дослідженню технології виробництва запечених м’ясопродуктів. Наведено згідно з нормативною документацією рецептури м’ясних паштетів, комбінованих м’ясних хлібів і інші.The article is considered the technology of production of zapechenykh of meat products. Is considered in obedience to a normative document compounding of meat pates, combined meat breads, smoked-baked sausages et al.
|
|
Date |
2013-10-14T08:37:59Z
2013-10-14T08:37:59Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов / В. Н. Пасічний // Мясной бизнес. - 2005. - № 5. – Ч. 2. - С. 14-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10334 |
|
Language |
other
|
|