Запис Детальніше

Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов ( часть 2)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов ( часть 2)
Нове в технології виробництва запечених м'ясопродуктів ( частина 2)
New in technology of production of zapechenykh of meat products (part 2)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject запекания
мясные хлеба
технология
рецептура
запікання
м’ясні хліби
технологія
рецептура
bake
meat bread
technology
compounding
 
Description Статья посвящена исследованию технологии производства запеченных мясопродуктов. Приведено согласно нормативной документации рецептуры мясных паштетов, комбинированных мясных хлебов и другие.Стаття присвячена дослідженню технології виробництва запечених м’ясопродуктів. Наведено згідно з нормативною документацією рецептури м’ясних паштетів, комбінованих м’ясних хлібів і інші.The article is considered the technology of production of zapechenykh of meat products. Is considered in obedience to a normative document compounding of meat pates, combined meat breads, smoked-baked sausages et al.
 
Date 2013-10-14T08:37:59Z
2013-10-14T08:37:59Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Новое в технологии производства запеченых мясопродуктов / В. Н. Пасічний // Мясной бизнес. - 2005. - № 5. – Ч. 2. - С. 14-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10334
 
Language other