Применение бета - каротина в пищевых продуктах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Применение бета - каротина в пищевых продуктах
Використання бета-каротину в харчових продуктах The use of beta - carotin in food products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
пищевой краситель
витаминизация каротиноиды бета-каротин харчовий барвник вітамінізація каротиноїди бета-каротин food dye vitaminizing karotinoidy beta-karotin |
|
Description |
В статье описаны основные пути получения бета - каротина и его содержимое в некоторых продуктах питания. В мясной промышленности бета-каротин используется в качестве красителя пищевых продуктов, а также в качестве БАД для витаминизации в производстве целевых продуктов питания.У статті описано основні шляхи отримання бета-каротину і його вміст в деяких продуктах харчування. В м’ясній промисловості бета-каротин використовується в якості барвника харчових продуктів, а також в якості БАД для вітамінізації в виробництві цільових продуктів харчування. In the article are described the basic ways of receipt beta – carotin and his content in some food stuffs. In meat industry beta-karotin use for dye of food products, and also as BAА for vitaminizing in the production of the special food stuffs.
|
|
Date |
2013-10-14T08:38:21Z
2013-10-14T08:38:21Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Применение бета - каротина в пищевых продуктах / В. Н. Пасичный // Продукты и ингредиенты. - 2005. - № 8. - С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10335 |
|
Language |
other
|
|