Запис Детальніше

Применение бета - каротина в пищевых продуктах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Применение бета - каротина в пищевых продуктах
Використання бета-каротину в харчових продуктах
The use of beta - carotin in food products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject пищевой краситель
витаминизация
каротиноиды
бета-каротин
харчовий барвник
вітамінізація
каротиноїди
бета-каротин
food dye
vitaminizing
karotinoidy
beta-karotin
 
Description В статье описаны основные пути получения бета - каротина и его содержимое в некоторых продуктах питания. В мясной промышленности бета-каротин используется в качестве красителя пищевых продуктов, а также в качестве БАД для витаминизации в производстве целевых продуктов питания.У статті описано основні шляхи отримання бета-каротину і його вміст в деяких продуктах харчування. В м’ясній промисловості бета-каротин використовується в якості барвника харчових продуктів, а також в якості БАД для вітамінізації в виробництві цільових продуктів харчування. In the article are described the basic ways of receipt beta – carotin and his content in some food stuffs. In meat industry beta-karotin use for dye of food products, and also as BAА for vitaminizing in the production of the special food stuffs.
 
Date 2013-10-14T08:38:21Z
2013-10-14T08:38:21Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Применение бета - каротина в пищевых продуктах / В. Н. Пасичный // Продукты и ингредиенты. - 2005. - № 8. - С. 24-26.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10335
 
Language other