Запис Детальніше

Пищевая ценность молочных продуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевая ценность молочных продуктов
Харчова цінність молочних продуктів
Food value of dairy products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject казеин
фосфопротеиды
молоко
химический состав
казеїн
фосфопротеїди
молоко
хімічний склад
casein
fosfoproteidy
milk
chemical composition
 
Description Статья посвящена исследованию пищевой и биологической ценности разных видов молочных продуктов. Установлено, что молоко относится к полноценным продуктам питания, потому население использует его как составляющую белкового рациона, а именно как обогатитель рациона кальцием, фосфором, витаминами, которые содержатся в молоке в оптимальных для усвоения соотношениях.Стаття присвячена дослідженню харчової і біологічної цінності різних видів молочних продуктів. Встановлено, що молоко відноситься до повноцінних продуктів харчування, тому населення використовує його як складову білкового раціону, а саме як збагачувач раціону кальцієм, фосфором, вітамінами, які містяться в молоці в оптимальному для засвоєння співвідношеннях.The article devoted by research of food and biological value of different types of dairy products. It is set that milk behaves to valuable food stuffs, that is why a population uses him as a constituent of albuminous ration, namely as source of calcium, phosphorus, vitamins, which are contained in milk in optimum amounts for mastering an organism.
 
Date 2013-10-14T08:38:45Z
2013-10-14T08:38:45Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевая ценность молочных продуктов / В. Н. Пасичный // Продукти & ингредиенты. - 2005. - № 7. - С. 34-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10336
 
Language other