Пищевая ценность молочных продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевая ценность молочных продуктов
Харчова цінність молочних продуктів Food value of dairy products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
казеин
фосфопротеиды молоко химический состав казеїн фосфопротеїди молоко хімічний склад casein fosfoproteidy milk chemical composition |
|
Description |
Статья посвящена исследованию пищевой и биологической ценности разных видов молочных продуктов. Установлено, что молоко относится к полноценным продуктам питания, потому население использует его как составляющую белкового рациона, а именно как обогатитель рациона кальцием, фосфором, витаминами, которые содержатся в молоке в оптимальных для усвоения соотношениях.Стаття присвячена дослідженню харчової і біологічної цінності різних видів молочних продуктів. Встановлено, що молоко відноситься до повноцінних продуктів харчування, тому населення використовує його як складову білкового раціону, а саме як збагачувач раціону кальцієм, фосфором, вітамінами, які містяться в молоці в оптимальному для засвоєння співвідношеннях.The article devoted by research of food and biological value of different types of dairy products. It is set that milk behaves to valuable food stuffs, that is why a population uses him as a constituent of albuminous ration, namely as source of calcium, phosphorus, vitamins, which are contained in milk in optimum amounts for mastering an organism.
|
|
Date |
2013-10-14T08:38:45Z
2013-10-14T08:38:45Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевая ценность молочных продуктов / В. Н. Пасичный // Продукти & ингредиенты. - 2005. - № 7. - С. 34-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10336 |
|
Language |
other
|
|