Запис Детальніше

Комбинированные продукты с мясом птицы

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комбинированные продукты с мясом птицы
Комбіновані продукти з м’ясом птиці
Combined products with meat of bird
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject пищевая ценность
белковые стабилизаторы
мъясо птицы
буфферная емкость
харчова цінність
білкові стабілізатори
м'ясо птиці
буферна ємність
food value
albuminous stabilizators
birds meat
buffernaya capacity
 
Description В статье приведено исследование основных технологических показателей мъяса птицы. Установлено, что одним из направлений улучшения сбалансированности комбинированных продуктов с мясом птицы по пищевой и биологической ценности, а также сенсорных характеристиках есть использование при производстве комплексных белковых стабилизаторов.У статті наведено дослідження основних технологічних показників м'яса птиці. Встановлено, що одним з напрямів покращення збалансованості комбінованих продуктів з м’ясом птиці по харчовій і біологічній цінності, а також сенсорних характеристиках є використання при виробництві комплексних білкових стабілізаторів.In the article are presented research of basic technological indexes of bird meat. It is set that one of directions of improvement of the combined products with meat of bird by food and biological value, and also sensory descriptions is by using of complex albuminous stabilizators.
 
Date 2013-10-14T08:39:13Z
2013-10-14T08:39:13Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Комбинированные продукты с мясом птицы / В. Н. Пасичный, П. М. Сабадаш // Продукти & ингредиенты. - 2005. - № 11. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10337
 
Language other