Комбинированные продукты с мясом птицы
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комбинированные продукты с мясом птицы
Комбіновані продукти з м’ясом птиці Combined products with meat of bird |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
пищевая ценность
белковые стабилизаторы мъясо птицы буфферная емкость харчова цінність білкові стабілізатори м'ясо птиці буферна ємність food value albuminous stabilizators birds meat buffernaya capacity |
|
Description |
В статье приведено исследование основных технологических показателей мъяса птицы. Установлено, что одним из направлений улучшения сбалансированности комбинированных продуктов с мясом птицы по пищевой и биологической ценности, а также сенсорных характеристиках есть использование при производстве комплексных белковых стабилизаторов.У статті наведено дослідження основних технологічних показників м'яса птиці. Встановлено, що одним з напрямів покращення збалансованості комбінованих продуктів з м’ясом птиці по харчовій і біологічній цінності, а також сенсорних характеристиках є використання при виробництві комплексних білкових стабілізаторів.In the article are presented research of basic technological indexes of bird meat. It is set that one of directions of improvement of the combined products with meat of bird by food and biological value, and also sensory descriptions is by using of complex albuminous stabilizators.
|
|
Date |
2013-10-14T08:39:13Z
2013-10-14T08:39:13Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Комбинированные продукты с мясом птицы / В. Н. Пасичный, П. М. Сабадаш // Продукти & ингредиенты. - 2005. - № 11. - С. 56-58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10337 |
|
Language |
other
|
|