Производство консервов с пищевыми добавками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Производство консервов с пищевыми добавками
Виробництво консервів з харчовими добавками Production of can food with food additions |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
гидроколлоид
клетчатка технология пищевая добавка карагинан гідроколоїд технологія клітковина харчова добавка карагінат hydrocolloid cellulose technology food addition karaginan |
|
Description |
Статья посвящена исследованию новых видов мясных консервов с использованием пищевых добавок разного технологического назначения и происхождения, а именно с использованием сои, стабилизационных систем на основе карагинанив и камедей, модифицированного крахмала, клетчатки и усилителей вкуса и аромата.Стаття присвячена дослідженню нових видів м’ясних консервів з використанням харчових добавок різного технологічного призначення і походження, а саме з використанням сої, стабілізаційних систем на основі карагінатів і камедей, модифікованого крохмалю, клітковини і підсилювачів смаку і аромату.The article devoted by research of new types of bully beeves with the use of food additions different technological use and origins, namely with the use of soy, stabilizing systems on the basis of karaginaniv and kamedey, modified starch, cellulose and strengtheners of taste and aroma.
|
|
Date |
2013-10-14T08:35:02Z
2013-10-14T08:35:02Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Производство консервов с пищевыми добавками / В. Н. Пасичный // Мясное дело. - 2005. - № 10. - С. 26-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10328 |
|
Language |
other
|
|