Запис Детальніше

Производство консервов с пищевыми добавками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Производство консервов с пищевыми добавками
Виробництво консервів з харчовими добавками
Production of can food with food additions
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject гидроколлоид
клетчатка
технология
пищевая добавка
карагинан
гідроколоїд
технологія
клітковина
харчова добавка
карагінат
hydrocolloid
cellulose
technology
food addition
karaginan
 
Description Статья посвящена исследованию новых видов мясных консервов с использованием пищевых добавок разного технологического назначения и происхождения, а именно с использованием сои, стабилизационных систем на основе карагинанив и камедей, модифицированного крахмала, клетчатки и усилителей вкуса и аромата.Стаття присвячена дослідженню нових видів м’ясних консервів з використанням харчових добавок різного технологічного призначення і походження, а саме з використанням сої, стабілізаційних систем на основі карагінатів і камедей, модифікованого крохмалю, клітковини і підсилювачів смаку і аромату.The article devoted by research of new types of bully beeves with the use of food additions different technological use and origins, namely with the use of soy, stabilizing systems on the basis of karaginaniv and kamedey, modified starch, cellulose and strengtheners of taste and aroma.
 
Date 2013-10-14T08:35:02Z
2013-10-14T08:35:02Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Производство консервов с пищевыми добавками / В. Н. Пасичный // Мясное дело. - 2005. - № 10. - С. 26-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10328
 
Language other