Использование пищевых добавок растительного происхождения в производстве мясопродуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование пищевых добавок растительного происхождения в производстве мясопродуктов
Використання харчових добавок рослинного походження в виробництві м’ясопродуктів The use of food phytogenous additions in production of the meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
крахмалы
белковый изолят пищевая добавка каррагинаны крохмалі білковий ізолят харчова добавка каррагінани starches albuminous isolate food addition karraginany |
|
Description |
Статья посвящена исследованию использования пищевых добавок растительного происхождения в производстве мясопродуктов с целью стабилизации технологических характеристик мясного фарша. Описаны рекомендованные части введения белоксодержащих и небелковых пищевых добавок растительного происхождения при производстве колбас, паштетов, полуфабрикатов.Стаття присвячена дослідженню використання харчових добавок рослинного походження в виробництві м’ясопродуктів з метою стабілізації технологічних характеристик м’ясних фаршів. Описано рекомендовані частки введення білковмісних і небілкових харчових добавок рослинного походження при виробництві ковбас, паштетів, напівфабрикатів. The article is devoted research of the use of food additions in the production of meat products with the purpose of stabilizing of technological descriptions of forcemeat. Are described the recommended parts of introduction of that contain albumens and unalbuminous food additions of phytogenous at the production of sausages, ready-to-cook foods.
|
|
Date |
2013-10-14T08:34:29Z
2013-10-14T08:34:29Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Использование пищевых добавок растительного происхождения в производстве мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2005. - № 11. - С. 32-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10327 |
|
Language |
other
|
|