Вторичное может стать первичным. Рационализация использования ресурсов мясожирового производства. Ендокринные железы для производства ферментных и органопрепаратов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вторичное может стать первичным. Рационализация использования ресурсов мясожирового производства. Ендокринные железы для производства ферментных и органопрепаратов
Вторинне може стати первинним. Раціоналізація використання ресурсів м'ясо-жирового виробництва. Ендокринні залози для виробництва ферментних та органопрепаратів Secondary can before primary. Efficient use of resources meat and fat production. Endocrine glands for pdoduction of enzyme and organopreparations |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
эндокринные железы
аминокислота гормональные препараты ендокринні залози гормональні препарати амінокислота endocrine glands amino acid hormones |
|
Description |
В статье представлена характеристика основных эндокринных желез и гормональных препаратов, изготавляемые из сырья полученого при убое сельскохозяйственных животных. Также описано лечебно-профилактическое действие на организм человека при использовании эндокринного сырья в медикаментозных препаратах.У статті представлено характеристику основних ендокринних залоз та гормональних препаратів, які виготовляють із сировини отриманої при забої сільськогосподарських тварин. Також описано лікувально-профілактичну дію на організм людини при використанні ендокринної сировини у медикаментозних препаратах.The paper presents the main characteristics of endocrine glands and hormones that are made from raw material obtained at slaughter of farm animals. Also described of medical preventive effect on the human endocrine raw materials using of medicinal preparations.
|
|
Date |
2013-10-14T10:06:27Z
2013-10-14T10:06:27Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Вторичное может стать первичным. Рационализация использования ресурсов мясожирового производства. Ендокринные железы для производства ферментных и органопрепаратов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 1. - С. 74-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10340 |
|
Language |
other
|
|