Направления использования в мясоперерабатывающей промышленности мяса мелкого рогатого скота
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Направления использования в мясоперерабатывающей промышленности мяса мелкого рогатого скота
Напрямки використання у м’ясопереробній промисловості м’яса дрібної рогатої худоби Directions of using in meat processing industry meat sheep and goat |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
скот
субпродукты упитанность поголовье выход худоба вгодованість субпродукти поголів’я вихід livestock by-products fatness output |
|
Description |
В статье рассмотрены функционально-технологические свойства мяса мелкого рогатого скота и его выход по морфологическим признакам, а также описана пищевая и биологическая ценность данного вида мяса.У статті розглянуто функціонально-технологічні властивості м’яса дрібної рогатої худоби та його вихід за морфологічними ознаками, а також описана харчова та біологічна цінність даного виду м’яса. The article deals with functional and technological properties meat of sheep and goat, it out morphological characteristics, and describe food and biological value of this type of meat.
|
|
Date |
2013-10-14T10:06:49Z
2013-10-14T10:06:49Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Направления использования в мясоперерабатывающей промышленности мяса мелкого рогатого скота / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 1. - С. 80-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10341 |
|
Language |
other
|
|