Запис Детальніше

Направления использования в мясоперерабатывающей промышленности мяса мелкого рогатого скота

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Направления использования в мясоперерабатывающей промышленности мяса мелкого рогатого скота
Напрямки використання у м’ясопереробній промисловості м’яса дрібної рогатої худоби
Directions of using in meat processing industry meat sheep and goat
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject скот
субпродукты
упитанность
поголовье
выход
худоба
вгодованість
субпродукти
поголів’я
вихід
livestock
by-products
fatness
output
 
Description В статье рассмотрены функционально-технологические свойства мяса мелкого рогатого скота и его выход по морфологическим признакам, а также описана пищевая и биологическая ценность данного вида мяса.У статті розглянуто функціонально-технологічні властивості м’яса дрібної рогатої худоби та його вихід за морфологічними ознаками, а також описана харчова та біологічна цінність даного виду м’яса. The article deals with functional and technological properties meat of sheep and goat, it out morphological characteristics, and describe food and biological value of this type of meat.
 
Date 2013-10-14T10:06:49Z
2013-10-14T10:06:49Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Направления использования в мясоперерабатывающей промышленности мяса мелкого рогатого скота / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 1. - С. 80-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10341
 
Language other