Говядина определяет качество
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Говядина определяет качество
Яловичина визначає якість Beef defines quality |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
отруб
упитанность аминокислотный состав говядина відруб вгодованість амінокислотний склад яловичина cuts thereof fatness amino acid composition of beef |
|
Description |
Статья отражает необходимость и перспективы использования мяса говядины для производства мясопродуктов. Представлены аминокислотный состав, пищевая и биологическая ценность, функционально-технологические и физико-химические свойства мяса крупного рогатого скота. Стаття відображає необхідність та перспективи використання м’яса яловичини для виробництва м’ясопродуктів. Представлено амінокислотний склад, харчова та біологічна цінність, функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості м’яса великої рогатої худоби.The article reflects the need and prospects of production of beef. Presented by amino acid composition, food and biological value, functional and technological and physicochemical properties of meat cattle.
|
|
Date |
2013-10-14T10:13:16Z
2013-10-14T10:13:16Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Говядина определяет качество / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 3. - С. 98-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348 |
|
Language |
other
|
|