Запис Детальніше

Говядина определяет качество

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Говядина определяет качество
Яловичина визначає якість
Beef defines quality
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject отруб
упитанность
аминокислотный состав
говядина
відруб
вгодованість
амінокислотний склад
яловичина
cuts thereof
fatness
amino acid composition of
beef
 
Description Статья отражает необходимость и перспективы использования мяса говядины для производства мясопродуктов. Представлены аминокислотный состав, пищевая и биологическая ценность, функционально-технологические и физико-химические свойства мяса крупного рогатого скота. Стаття відображає необхідність та перспективи використання м’яса яловичини для виробництва м’ясопродуктів. Представлено амінокислотний склад, харчова та біологічна цінність, функціонально-технологічні та фізико-хімічні властивості м’яса великої рогатої худоби.The article reflects the need and prospects of production of beef. Presented by amino acid composition, food and biological value, functional and technological and physicochemical properties of meat cattle.
 
Date 2013-10-14T10:13:16Z
2013-10-14T10:13:16Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Говядина определяет качество / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 3. - С. 98-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10348
 
Language other