Запис Детальніше

Расширение применения бобовых в производстве комбинированных мясопродуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Расширение применения бобовых в производстве комбинированных мясопродуктов
Розширення застосування бобових у виробництві комбінованих м’ясопродуктів
Increased use of legumes in manufacture of combined meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject ингибиторы
инактивация
белоксодержащие наполнители
ферменты
інгібітори
інактивація
білковмісні наповнювачі
ферменти
inhibitors
inactivation
fillers containing proteins
enzymes
 
Description В статье представлены основные способы применения растительных белоксодержащие наполнителей на примере бобовых. Также показана зависимость функционально технолгичних свойств бобовых от вида, условий гидратации, а также химического состава дополнительных пищевых добавок.У статті представлено основні способи застосування рослинних білковмісних наповнювачів на прикладі бобових. Також показана залежність функціонально-технолгічних властивостей бобових від виду, умов гідратації, а також хімічного складу додаткових харчових добавок.The paper presents the main ways of using herbal fillers that contain protein, for example legumes. Also shows the dependence functional and technological properties from species legume , conditions of hydration and chemical composition of additional nutritional supplements.
 
Date 2013-10-14T10:07:10Z
2013-10-14T10:07:10Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Расширение применения бобовых в производстве комбинированных мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясное дело. - 2006. - № 2. - С. 30-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10342
 
Language other