Расширение применения бобовых в производстве комбинированных мясопродуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Расширение применения бобовых в производстве комбинированных мясопродуктов
Розширення застосування бобових у виробництві комбінованих м’ясопродуктів Increased use of legumes in manufacture of combined meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
ингибиторы
инактивация белоксодержащие наполнители ферменты інгібітори інактивація білковмісні наповнювачі ферменти inhibitors inactivation fillers containing proteins enzymes |
|
Description |
В статье представлены основные способы применения растительных белоксодержащие наполнителей на примере бобовых. Также показана зависимость функционально технолгичних свойств бобовых от вида, условий гидратации, а также химического состава дополнительных пищевых добавок.У статті представлено основні способи застосування рослинних білковмісних наповнювачів на прикладі бобових. Також показана залежність функціонально-технолгічних властивостей бобових від виду, умов гідратації, а також хімічного складу додаткових харчових добавок.The paper presents the main ways of using herbal fillers that contain protein, for example legumes. Also shows the dependence functional and technological properties from species legume , conditions of hydration and chemical composition of additional nutritional supplements.
|
|
Date |
2013-10-14T10:07:10Z
2013-10-14T10:07:10Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Расширение применения бобовых в производстве комбинированных мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясное дело. - 2006. - № 2. - С. 30-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10342 |
|
Language |
other
|
|