Запис Детальніше

Пищевая ценность свиного мяса и субпродуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пищевая ценность свиного мяса и субпродуктов
Харчова цінність свинячого м’яса і субпродуктів
Nutriyional value of pork and offal
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject молодняк
свиноматка
откорм
опорос
порода
молодняк
відгодівля
свиноматка
опорос
порода
young animal
the sow
feeding
farrowing
breed
 
Description В статье показано современное состояние откорма и продуктов убоя свиней на отечественных предприятиях. Также представлены качественные технологические характеристики свинины, нормированный выход мяса на костях и субпродуктов I и II категории и их сравнительная характеристика аминокислотного состава.У статті зображено сучасний стан відгодівлі та продуктів забою свиней на вітчизняних підприємствах. Також представлені якісні технологічні характеристики свинини, нормований вихід м’яса на кістках та субпродуктів I та II категорії та їх порівняльна характеристика амінокислотного складу.The paper shows the current state of fattening and slaughter pigs for food on domestic enterprises. Also shows the qualitative technological characteristics of pork, normalized meat yield to the bones and offal I and II category and their comparative characteristics of amino acid composition.
 
Date 2013-10-14T10:14:14Z
2013-10-14T10:14:14Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пищевая ценность свиного мяса и субпродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 4. - С. 90-92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350
 
Language other