Пищевая ценность свиного мяса и субпродуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пищевая ценность свиного мяса и субпродуктов
Харчова цінність свинячого м’яса і субпродуктів Nutriyional value of pork and offal |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
молодняк
свиноматка откорм опорос порода молодняк відгодівля свиноматка опорос порода young animal the sow feeding farrowing breed |
|
Description |
В статье показано современное состояние откорма и продуктов убоя свиней на отечественных предприятиях. Также представлены качественные технологические характеристики свинины, нормированный выход мяса на костях и субпродуктов I и II категории и их сравнительная характеристика аминокислотного состава.У статті зображено сучасний стан відгодівлі та продуктів забою свиней на вітчизняних підприємствах. Також представлені якісні технологічні характеристики свинини, нормований вихід м’яса на кістках та субпродуктів I та II категорії та їх порівняльна характеристика амінокислотного складу.The paper shows the current state of fattening and slaughter pigs for food on domestic enterprises. Also shows the qualitative technological characteristics of pork, normalized meat yield to the bones and offal I and II category and their comparative characteristics of amino acid composition.
|
|
Date |
2013-10-14T10:14:14Z
2013-10-14T10:14:14Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пищевая ценность свиного мяса и субпродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 4. - С. 90-92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10350 |
|
Language |
other
|
|