Использование конины в производстве мясопродуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование конины в производстве мясопродуктов
Використання конини у виробництві м’ясопродуктів Use horse meat in production the meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
клеймение
сбалансированность конина категория клеймування збалансованість конина категорія marking balance horse meat category |
|
Description |
В статье представлены способы использования конины в производстве мясопродуктов, учитывая специфичность данного вида сырья. Изображена возможность замены части говядины в основной рецептуре кониной и имеющиеся при использовании этого способа преимущества.У статті представлено способи використання конини у виробництві м’ясопродуктів, враховуючи специфічність даного виду сировини. Зображено можливість заміни частини яловичини в основній рецептурі кониною та наявні при використанні цього способу переваги.The paper presents ways to use horse meat in meat products, taking into account the specificity of this type of raw material. Depicted the possibility of replacing part of beef in the basic recipe by horse meat and available when using this method of preference.
|
|
Date |
2013-10-14T10:07:29Z
2013-10-14T10:07:29Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Использование конины в производстве мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 4. - С. 99-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10343 |
|
Language |
other
|
|