Запис Детальніше

Использование конины в производстве мясопродуктов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование конины в производстве мясопродуктов
Використання конини у виробництві м’ясопродуктів
Use horse meat in production the meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject клеймение
сбалансированность
конина
категория
клеймування
збалансованість
конина
категорія
marking
balance
horse meat
category
 
Description В статье представлены способы использования конины в производстве мясопродуктов, учитывая специфичность данного вида сырья. Изображена возможность замены части говядины в основной рецептуре кониной и имеющиеся при использовании этого способа преимущества.У статті представлено способи використання конини у виробництві м’ясопродуктів, враховуючи специфічність даного виду сировини. Зображено можливість заміни частини яловичини в основній рецептурі кониною та наявні при використанні цього способу переваги.The paper presents ways to use horse meat in meat products, taking into account the specificity of this type of raw material. Depicted the possibility of replacing part of beef in the basic recipe by horse meat and available when using this method of preference.
 
Date 2013-10-14T10:07:29Z
2013-10-14T10:07:29Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Использование конины в производстве мясопродуктов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 4. - С. 99-101.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10343
 
Language other