Дичь – мясо для гурманов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дичь – мясо для гурманов
Дичина – м'ясо для гурманів Wild game meat – meat for gourmet |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
охота
гигиенические нормативы дичь отстрел полювання гігієнічні нормативи дичина відстріл shooting hygiene standards wild game meat hunting |
|
Description |
В статье представлены требования по выдаче соответствующих лицензий на отстрел дичи согласно нормативно-правовых актов. А также структурно-механические свойства и технологические рекомендации по изготовлению из мяса дичи продуктов питания.У статті представлені вимоги щодо видачі відповідних ліцензій на відстріл дичини згідно нормативно-правових актів. А також структурно-механічні властивості та технологічні рекомендації щодо виготовлення з м’яса дичини продуктів харчування.The paper presents the requirements for issuing licenses for hunting wild game meat by normative legal acts. As well as structural and mechanical properties and technological recommendations for manufacturing of wild meat for food.
|
|
Date |
2013-10-14T10:08:14Z
2013-10-14T10:08:14Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Дичь – мясо для гурманов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 6. - С. 103-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345 |
|
Language |
other
|
|