Запис Детальніше

Дичь – мясо для гурманов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дичь – мясо для гурманов
Дичина – м'ясо для гурманів
Wild game meat – meat for gourmet
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject охота
гигиенические нормативы
дичь
отстрел
полювання
гігієнічні нормативи
дичина
відстріл
shooting
hygiene standards
wild game meat
hunting
 
Description В статье представлены требования по выдаче соответствующих лицензий на отстрел дичи согласно нормативно-правовых актов. А также структурно-механические свойства и технологические рекомендации по изготовлению из мяса дичи продуктов питания.У статті представлені вимоги щодо видачі відповідних ліцензій на відстріл дичини згідно нормативно-правових актів. А також структурно-механічні властивості та технологічні рекомендації щодо виготовлення з м’яса дичини продуктів харчування.The paper presents the requirements for issuing licenses for hunting wild game meat by normative legal acts. As well as structural and mechanical properties and technological recommendations for manufacturing of wild meat for food.
 
Date 2013-10-14T10:08:14Z
2013-10-14T10:08:14Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Дичь – мясо для гурманов / В. Н. Пасичный // Мясной бизнес. - 2006. - № 6. - С. 103-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10345
 
Language other