Запис Детальніше

Перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів
Перспективы продление сроков хранения колбасных изделий с использованием нанокомпозитов
Prospects extension of shelf life of sausage products with using nanocomposites
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Желуденко, Ю. В.
Желуденко, Ю. В.
Zheludenko, J.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
Олішевський, В. В.
Олишевский, В. В.
Olishevskyi, V.
Захаревич, В. Б.
Захаревич, В. Б.
Zakharevych, V.
 
Subject нанокомпозити з бактерицидним ефектом
активне пакування
ковбасні вироби
нанокомпозиты с бактерицидным эффектом
колбасные изделия
«активная упаковка»
nanocomposites with bactericidal effect
active packaging
sausages
 
Description Визначено перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів. Определены перспективы продления сроков хранения колбасных изделий с использованием нанокомпозитов. The prospects extension of shelf life of sausages with using the nanocomposites.
 
Date 2013-10-14T10:11:17Z
2013-10-14T10:11:17Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Іванов, С. В. Перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, та ін. // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – C. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346
 
Language other