Перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів
Перспективы продление сроков хранения колбасных изделий с использованием нанокомпозитов Prospects extension of shelf life of sausage products with using nanocomposites |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Желуденко, Ю. В. Желуденко, Ю. В. Zheludenko, J. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. Олішевський, В. В. Олишевский, В. В. Olishevskyi, V. Захаревич, В. Б. Захаревич, В. Б. Zakharevych, V. |
|
Subject |
нанокомпозити з бактерицидним ефектом
активне пакування ковбасні вироби нанокомпозиты с бактерицидным эффектом колбасные изделия «активная упаковка» nanocomposites with bactericidal effect active packaging sausages |
|
Description |
Визначено перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів. Определены перспективы продления сроков хранения колбасных изделий с использованием нанокомпозитов. The prospects extension of shelf life of sausages with using the nanocomposites.
|
|
Date |
2013-10-14T10:11:17Z
2013-10-14T10:11:17Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Перспективи подовження термінів зберігання ковбасних виробів з використанням нанокомпозитів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, Ю. В. Желуденко, та ін. // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – C. 46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10346 |
|
Language |
other
|
|