Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості
Характеристика и возможности использования энзимов в мясной промышленности Characteristics and the possibility of using enzymes in meat industry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Бомко, І. В. Бомко, И. В. Bomko, I. Герасименко, М. Ю. Герасименко, М. Ю. Gerasimenko, M. |
|
Subject |
папаїн
бромелайн ензими в’ялене м'ясо трансглутаміназа папаин энзимы бромелайн вяленое мясо трансглутаминазы papain bromelain enzymes jerky transglutaminase |
|
Description |
Дано характеристику перспективним групам ензимів для виробництва в’яленого м’яса. Дана характеристика перспективным группам энзимов для производства вяленого мяса. Characteristics of promising groups of enzymes for the production of dried meat.
|
|
Date |
2013-10-14T10:13:01Z
2013-10-14T10:13:01Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості / В. М. Пасічний, І. В. Бомко, М. Ю. Герасименко // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10347 |
|
Language |
other
|
|