Запис Детальніше

Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості
Характеристика и возможности использования энзимов в мясной промышленности
Characteristics and the possibility of using enzymes in meat industry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Бомко, І. В.
Бомко, И. В.
Bomko, I.
Герасименко, М. Ю.
Герасименко, М. Ю.
Gerasimenko, M.
 
Subject папаїн
бромелайн
ензими
в’ялене м'ясо
трансглутаміназа
папаин
энзимы
бромелайн
вяленое мясо
трансглутаминазы
papain
bromelain
enzymes
jerky
transglutaminase
 
Description Дано характеристику перспективним групам ензимів для виробництва в’яленого м’яса. Дана характеристика перспективным группам энзимов для производства вяленого мяса. Characteristics of promising groups of enzymes for the production of dried meat.
 
Date 2013-10-14T10:13:01Z
2013-10-14T10:13:01Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Характеристика та можливість використання ензимів в м’ясній промисловості / В. М. Пасічний, І. В. Бомко, М. Ю. Герасименко // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10347
 
Language other