Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів
Теоретическое и экспериментальное обоснование повышения потребительских свойств мясных рубленых кулинарных изделий Theoretical and experimental approach improve consumer properties of chooped culinary products from meat |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
січенні кулінарні вироби
грибний напівфабрикат рубленые кулинарные изделия грибной полуфабрикат minced culinary products mushroom semifinished |
|
Description |
Декларовано нові закономірності впливу грибної сировини на якість м’ясних січених кулінарних виробів. Декларировано новые закономерности влияния грибного сырья на качество мясных рубленых кулинарных изделий.Declared new patterns of influence on the quality of mushroom raw materials minced culinary products from meat.
|
|
Date |
2013-10-14T10:15:54Z
2013-10-14T10:15:54Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352 |
|
Language |
other
|
|