Запис Детальніше

Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів
Теоретическое и экспериментальное обоснование повышения потребительских свойств мясных рубленых кулинарных изделий
Theoretical and experimental approach improve consumer properties of chooped culinary products from meat
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject січенні кулінарні вироби
грибний напівфабрикат
рубленые кулинарные изделия
грибной полуфабрикат
minced culinary products
mushroom semifinished
 
Description Декларовано нові закономірності впливу грибної сировини на якість м’ясних січених кулінарних виробів. Декларировано новые закономерности влияния грибного сырья на качество мясных рубленых кулинарных изделий.Declared new patterns of influence on the quality of mushroom raw materials minced culinary products from meat.
 
Date 2013-10-14T10:15:54Z
2013-10-14T10:15:54Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Теоретичне та експериментальне обґрунтування підвищення споживчих властивостей м’ясних січених кулінарних виробів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої МНТК, 20-21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10352
 
Language other