Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості
Основные тенденции инновационной деятельности предприятий пищевой промышлености The innovative activity of enterprises of food industry |
|
Creator |
Васютинська, Ю. О.
Васютинска, Ю. О. Vasyutinska, Y. |
|
Subject |
інновації
інноваційна діяльність КВЕД КВЭД инновационная деятельность инновации innovation activities NACE innovation |
|
Description |
У статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, при цьому харчова промисловість і її галузі розглядаються згідно класифікації видів економічної діяльності (КВЕД). Для покращення інноваційної діяльності підприємства запропоновано особливу увагу звернути на фінансування інновацій.В статье проведен анализ инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности, при этом пищевая промышленность и ее отрасли рассматриваются согласно классификации видов экономической деятельности (КВЭД). Для улучшения инновационной деятельности предприятия предлагается особое внимание обратить на финансирование инноваций. The article analyzed the innovation of the food industry, and the food industry and its industry are considered under the Nomenclature of Activities European Community (NACE). To improve innovation company proposed to pay special attention to the financing of innovation.
|
|
Date |
2013-10-14T11:28:01Z
2013-10-14T11:28:01Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Васютинська, Ю. О. Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості / Ю. О. Васютинська, Н. Л. Кузьмінська // Міжнародний журнал «Актуальні проблеми економіки». - 2011. - № 7. - С. 97 – 106.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10362 |
|
Language |
other
|
|