Запис Детальніше

Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості
Основные тенденции инновационной деятельности предприятий пищевой промышлености
The innovative activity of enterprises of food industry
 
Creator Васютинська, Ю. О.
Васютинска, Ю. О.
Vasyutinska, Y.
 
Subject інновації
інноваційна діяльність
КВЕД
КВЭД
инновационная деятельность
инновации
innovation activities
NACE
innovation
 
Description У статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості, при цьому харчова промисловість і її галузі розглядаються згідно класифікації видів економічної діяльності (КВЕД). Для покращення інноваційної діяльності підприємства запропоновано особливу увагу звернути на фінансування інновацій.В статье проведен анализ инновационной деятельности предприятий пищевой промышленности, при этом пищевая промышленность и ее отрасли рассматриваются согласно классификации видов экономической деятельности (КВЭД). Для улучшения инновационной деятельности предприятия предлагается особое внимание обратить на финансирование инноваций. The article analyzed the innovation of the food industry, and the food industry and its industry are considered under the Nomenclature of Activities European Community (NACE). To improve innovation company proposed to pay special attention to the financing of innovation.
 
Date 2013-10-14T11:28:01Z
2013-10-14T11:28:01Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Васютинська, Ю. О. Основні тенденції інноваційної діяльності підприємств харчової промисловості / Ю. О. Васютинська, Н. Л. Кузьмінська // Міжнародний журнал «Актуальні проблеми економіки». - 2011. - № 7. - С. 97 – 106.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10362
 
Language other