Запис Детальніше

Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі
Исследование процесса сушки казеина в кипящем слое
Investigation of dry casein in a fluidized bed
 
Creator Прохоров, О. М.
Прохоров, А. Н.
Prohorov, O.
Барабаш, О. М.
Барабаш, А. М.
Barabash, О. М.
 
Subject сушка
казеїн
сушка
казеин
drying
casein
 
Description Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблена надійна та проста в застосуванні методика для дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі. Визначено раціональні параметри та режими сушіння казеїна.Проведены теоретические и экспериментальные исследования, на основе которых разработана надежная и простая в применении методика для исследования процесса сушки казеина в кипящем слое. Определены рациональные параметры и режимы сушки казеина
Theoretical and experimental studies on which developed reliable and easy to use technique for the study of drying casein in a fluidized bed. Rational parameters and modes of drying casein.
 
Date 2013-10-15T09:57:00Z
2013-10-15T09:57:00Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Прохоров, О. М. Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі / О. М. Прохоров, О. М. Барабаш // Ukrainian food journal. - K : 2012. - Volume 1, Issue 1. - C. 105-107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10403