Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі
Исследование процесса сушки казеина в кипящем слое Investigation of dry casein in a fluidized bed |
|
Creator |
Прохоров, О. М.
Прохоров, А. Н. Prohorov, O. Барабаш, О. М. Барабаш, А. М. Barabash, О. М. |
|
Subject |
сушка
казеїн сушка казеин drying casein |
|
Description |
Проведені теоретичні та експериментальні дослідження, на основі яких розроблена надійна та проста в застосуванні методика для дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі. Визначено раціональні параметри та режими сушіння казеїна.Проведены теоретические и экспериментальные исследования, на основе которых разработана надежная и простая в применении методика для исследования процесса сушки казеина в кипящем слое. Определены рациональные параметры и режимы сушки казеина Theoretical and experimental studies on which developed reliable and easy to use technique for the study of drying casein in a fluidized bed. Rational parameters and modes of drying casein. |
|
Date |
2013-10-15T09:57:00Z
2013-10-15T09:57:00Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Прохоров, О. М. Дослідження процесу сушіння казеїна в киплячому шарі / О. М. Прохоров, О. М. Барабаш // Ukrainian food journal. - K : 2012. - Volume 1, Issue 1. - C. 105-107.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10403 |
|