Запис Детальніше

Технологія пробіотиків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія пробіотиків
Технология пробиотиков
The technology of probiotics
 
Creator Старовойтова, С. О.
Скроцька, О. І.
Пенчук, Ю. М.
Пирог, Т. П.
Старовойтова, С. А.
Скроцкая, О. И.
Пенчук, Ю. Н.
Пирог, Т. П.
Starovoitova, S.
Skrotska, O.
Penchuk, Yu.
Pirog, T.
 
Subject пробіотики
технологія пробіотиків
мікрофлора людини
іммобілізовані пробіотики
рекомбінантні пробіотики
функціональні продукти харчування
пробиотики
технология пробиотиков
микрофлора человека
иммобилизированные пробиотики
рекомбинантные пробиотики
функциональные продукты питания
probiotics
probiotic technology
human microflora
immobilized probiotics
recombinant probiotics
functional foods
 
Description У підручнику висвітлені питання виробництва різних поколінь пробіотиків та функціональних продуктів харчування на основі пробіотичних мікроорганізмів. Описані технологічні особливості культивування мікроорганізмів для отримання різних поколінь пробіотиків для медичного та ветеринарного призначення. Приділено увагу сучасним методам іммобілізації пробіотичних мікроорганізмів та виготовленню різних лікарських форм пробіотиків. Розглянуто питання одержання функціональних продуктів харчування збагачених пробіотичними мікроорганізмами. Наведено технологічні аспекти одержання рекомбінантних мікроорганізмів як основи генно-інженерних пробіотиків // В учебнике освещены вопросы производства разных поколений пробиотиков и функциональных продуктов питания на основе пробиотических микроорганизмов. Описаны технологические особенности культивирования микроорганизмов для получения разных поколений пробиотиков для медицинского и ветеринарного назначения. Уделено внимание современным методам иммобилизации пробиотических микроорганизмов и изготовлению различных лекарственных форм пробиотиков. Рассмотрены вопросы получения функциональных продуктов питания обогащенных пробиотическими микроорганизмами. Приведены технологические аспекты получения рекомбинантных микроорганизмов как основы генно-инженерных пробиотиков // The book highlights the issues of production different generations of probiotics and functional foods based on probiotic microorganisms. The technological features of the cultivation of microorganisms for different generations of probiotics for medical and veterinary purposes were described. Paying attention to modern methods of immobilization of probiotic microorganisms and manufacturing of various dosage forms of probiotics. The problems of obtaining functional food enriched with probiotic microorganisms were considered. The technological aspects of the production of recombinant microorganisms as the basis of genetically engineered probiotics were shown.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2013-10-15T07:04:46Z
2013-10-15T07:04:46Z
2012
 
Type Book
 
Identifier Технологія пробіотиків : підруч. / С. О. Старовойтова, О. І. Скроцька, Ю. М. Пенчук, Т. П. Пирог. – К.: НУХТ, 2012. - 312 с. .
978-966-612-127-4
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10384
 
Language uk_UK