Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості
Некоторые методы управления кадровым потенциалом на предприятиях пищевой промышленности Some methods of human resources management in the food industry |
|
Creator |
Римаренко (Москаленко), В. О.
Рымаренко (Москаленко), В. А. Rymarenko ( Moskalenko), V. |
|
Subject |
кадровий потенціал
управління персоналом методи управління методы управления управление персоналом кадровый потенциал methods of human resources management human resources |
|
Description |
Розглянуто значення управління кадровим потенціалом для підприємства. Висвітлено методи управління кадровим потенціалом та зазначено особливості їх застосування. Освітлено: адміністративні, економічні, соціальні та психологічні методи управління кадровим потенціалом.Рассмотрено значение управления кадровым потенциалом предприятия. Освещены методы управления кадровым потенциалом и указано особенности их применения. Освещены: административные, экономические, социальные и психологические методы управления кадровым потенциалом.Сonsider the value of human resources management for the enterprise. Deals with methods of human resources management and described their uses, namely: administrative, economic, social and psychological methods of management personnel.
|
|
Date |
2013-10-15T08:33:08Z
2013-10-15T08:33:08Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Римаренко, В. О. Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості / В. О. Римаренко // Управління економічним потенціалом підприємства : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. - Харк. держ. ун-т. харч. та торг., 2008. - С. 142.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10389 |
|
Language |
other
|
|