Запис Детальніше

Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості
Некоторые методы управления кадровым потенциалом на предприятиях пищевой промышленности
Some methods of human resources management in the food industry
 
Creator Римаренко (Москаленко), В. О.
Рымаренко (Москаленко), В. А.
Rymarenko ( Moskalenko), V.
 
Subject кадровий потенціал
управління персоналом
методи управління
методы управления
управление персоналом
кадровый потенциал
methods of human resources management
human resources
 
Description Розглянуто значення управління кадровим потенціалом для підприємства. Висвітлено методи управління кадровим потенціалом та зазначено особливості їх застосування. Освітлено: адміністративні, економічні, соціальні та психологічні методи управління кадровим потенціалом.Рассмотрено значение управления кадровым потенциалом предприятия. Освещены методы управления кадровым потенциалом и указано особенности их применения. Освещены: административные, экономические, социальные и психологические методы управления кадровым потенциалом.Сonsider the value of human resources management for the enterprise. Deals with methods of human resources management and described their uses, namely: administrative, economic, social and psychological methods of management personnel.
 
Date 2013-10-15T08:33:08Z
2013-10-15T08:33:08Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Римаренко, В. О. Деякі методи управління кадровим потенціалом на підприємствах харчової промисловості / В. О. Римаренко // Управління економічним потенціалом підприємства : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. - Харк. держ. ун-т. харч. та торг., 2008. - С. 142.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10389
 
Language other