Методичні підходи щодо оцінки формування та використання кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні підходи щодо оцінки формування та використання кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості
Методические подходы к оценке формирования и использования кадрового потенциала предприятий пищевой промышленности Methodical approaches concerning forming and usage of the food industry factories’ staff potential |
|
Creator |
Сичевський, М. П.
Сычевский, Н. П. Sichevskyy, N. Римаренко (Москаленко), В. О. Рымаренко (Москаленко), В. А. Rymarenko ( Moskalenko), V. |
|
Subject |
використання кадрового потенціалу
оцінка формування та використання кадрового потенціалу кадровий потенціал підприємства формування кадрового потенціалу использование кадрового потенциала оценка формирования и использования кадрового потенциала кадровый потенциал предприятия формирование кадрового потенциала usage of the staff potential forming and usage evaluation of the staff potential factories’ staff potential forming of the staff potential |
|
Description |
У ситуації, коли світовий та регіональний ринки функціонують в умовах гіперконкуренції, саме кадровий потенціал стає організаційним ресурсом, який володіє найбільшими резервами для підвищення економічної ефективності роботи підприємницьких структур. Різноманіття методичних підходів, які запропоновані науковцями за останні роки, свідчить про актуальність даної теми. З метою підвищення конкурентоспроможності галузі вцілому постає необхідність розробки методики оцінки формування та використання кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості.В ситуации, когда мировой и региональный рынки функционируют в условиях гиперконкуренции , именно кадровый потенциал становится организационным ресурсом, который обладает крупнейшими резервами для повышения экономической эффективности работы предпринимательских структур. Многообразие методических подходов, которые предложены учеными за последние годы, свидетельствует об актуальности данной темы. С целью повышения конкурентоспособности отрасли в целом возникает необходимость разработки методики оценки формирования и использования кадрового потенциала предприятий пищевой промышленности.In situation when world’s and regional markets function in hyper competition conditions, just staff potential becomes organizational resource that possesses the largest reserves for increase of the economical efficiency of the entrepreneur’s organizations functioning. Variety of the methodical methods which were offered by the scientists during recent years proofs the topicality of this subject. In an effort of the field’s competitive ability increasing, necessity of the development of the forming and usage evaluation of the food industry factories’ staff potential appears.
|
|
Date |
2013-10-15T08:56:14Z
2013-10-15T08:56:14Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сичевський, М. П. Методичні підходи щодо оцінки формування та використання кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості / М. П. Сичевський, В. О. Москаленко // Наукові праці НУХТ. − 2009. − № 28. - С. 135-137.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10395 |
|
Language |
other
|
|