Запис Детальніше

Модель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Модель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості України
Модель механизма формирования кадрового потенциала предприятий пищевой промышленности Украины
Human resources formation model of the food industry of ukraine
 
Creator Римаренко (Москаленко), В. О.
Рымаренко (Москаленко), В. А.
Rymarenko ( Moskalenko), V.
 
Subject лояльність
нормативне забезпечення
стратегія підприємства
корпоративна ідеологія
компетенції
планування персоналу
система оцінки персоналу
система розвитку та перепідготовки кадрів
нормативное обеспечение
корпоративная идеология
стратегия предприятия
компетенции
планирование персонала
система оценки персонала
система развития и переподготовки кадров
лояльность
loyalty
regulatory support
company strategy
corporate ideology
competences
personnel planning
personnel evaluation system
development and training system of personnel
 
Description Сучасна концепція інновативно-інноваційного розвитку суспільства висуває на провідне місце живу працю, в якій людина виступає не скільки як робоча сила, а як основний суб’єкт діяльності суспільства, в якому вартість(значення) кадрового потенціалу значно перевищує природні та фізичні капітали.Современная концепция инновативно-инновационного развития общества выдвигает на ведущее место живой труд, в котором человек выступает не столько как рабочая сила, а как основной субъект деятельности общества, в котором стоимость (значение) кадрового потенциала значительно превышает природные и физические капиталы.The modern concept of innovation development of the society proposes to lead living labour, in which the person is not so much as the labour force, but as a basic subject of society’s activity, in which the value (meaning) of human resources far exceeds the natural and physical capitals.
 
Date 2013-10-15T09:51:04Z
2013-10-15T09:51:04Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Москаленко, В. О. Модель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості України / В. О. Москаленко // Інвестиції: практика та досвід. – 2009. – № 14. - С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10399
 
Language other