Модель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Модель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості України
Модель механизма формирования кадрового потенциала предприятий пищевой промышленности Украины Human resources formation model of the food industry of ukraine |
|
Creator |
Римаренко (Москаленко), В. О.
Рымаренко (Москаленко), В. А. Rymarenko ( Moskalenko), V. |
|
Subject |
лояльність
нормативне забезпечення стратегія підприємства корпоративна ідеологія компетенції планування персоналу система оцінки персоналу система розвитку та перепідготовки кадрів нормативное обеспечение корпоративная идеология стратегия предприятия компетенции планирование персонала система оценки персонала система развития и переподготовки кадров лояльность loyalty regulatory support company strategy corporate ideology competences personnel planning personnel evaluation system development and training system of personnel |
|
Description |
Сучасна концепція інновативно-інноваційного розвитку суспільства висуває на провідне місце живу працю, в якій людина виступає не скільки як робоча сила, а як основний суб’єкт діяльності суспільства, в якому вартість(значення) кадрового потенціалу значно перевищує природні та фізичні капітали.Современная концепция инновативно-инновационного развития общества выдвигает на ведущее место живой труд, в котором человек выступает не столько как рабочая сила, а как основной субъект деятельности общества, в котором стоимость (значение) кадрового потенциала значительно превышает природные и физические капиталы.The modern concept of innovation development of the society proposes to lead living labour, in which the person is not so much as the labour force, but as a basic subject of society’s activity, in which the value (meaning) of human resources far exceeds the natural and physical capitals.
|
|
Date |
2013-10-15T09:51:04Z
2013-10-15T09:51:04Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Москаленко, В. О. Модель механізму формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості України / В. О. Москаленко // Інвестиції: практика та досвід. – 2009. – № 14. - С. 38-40.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10399 |
|
Language |
other
|
|