Запис Детальніше

Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України
Интегральный показатель оценки формирования кадрового потенциала на предприятиях пищевой промышленности Украины
The overall indicator score of formation of human resources in the food industry in Ukraine
 
Creator Сичевський, М. П.
Сычевский, Н. П.
Sichevskyy, N.
Римаренко (Москаленко), В. О.
Рымаренко (Москаленко), В. А.
Rymarenko ( Moskalenko), V.
 
Subject багатовимірна середня
інтегральний показник оцінки ефективності формування кадрового потенціалу
кадровий потенціал
аналіз
методи оцінки
многомерная средняя
кадровый потенциал
интегральный показатель оценки эффективности формирования кадрового потенциала
анализ
методы оценки
the integral index evaluation formation of human resources
human resources
analysis
evaluation methods
multidimensional medium
 
Description Розглянуто значення оцінки та аналізу кадрового потенціалу для підприємств харчової промисловості, як способу підвищення ефективності використання кадрів. Висвітлено методики аналізу кадрового потенціалу.Описано класифікацію показників ефективності формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості. Зазначені результати розрахунків інтегрального показника оцінки ефективності формування кадрового потенціалу. Рассмотрено значение оценки и анализа кадрового потенциала для предприятий пищевой промышленности, как способа повышения эффективности использования кадров. Освещены методики анализа кадрового потенциала. Описано классификация показателей эффективности формирования кадрового потенциала предприятий пищевой промышленности. Указаны результаты расчетов интегрального показателя оценки эффективности формирования кадрового потенциала.The role of assessment and analysis of human resources for the food industry as a way of improving the efficiency of staff. Deals with methods of analysis of human potentsialu.Opysano classification performance of human resources formation of the food industry . These calculation results of the integral index evaluation formation of human resources.
 
Date 2013-10-15T09:51:34Z
2013-10-15T09:51:34Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Сичевський, М. П. Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України / М. П. Сичевський, В. О. Москаленко // Харчова і переробна промисловість України. - 2009. - № 7-8. - С. 4-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10401
 
Language other