Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України
Интегральный показатель оценки формирования кадрового потенциала на предприятиях пищевой промышленности Украины The overall indicator score of formation of human resources in the food industry in Ukraine |
|
Creator |
Сичевський, М. П.
Сычевский, Н. П. Sichevskyy, N. Римаренко (Москаленко), В. О. Рымаренко (Москаленко), В. А. Rymarenko ( Moskalenko), V. |
|
Subject |
багатовимірна середня
інтегральний показник оцінки ефективності формування кадрового потенціалу кадровий потенціал аналіз методи оцінки многомерная средняя кадровый потенциал интегральный показатель оценки эффективности формирования кадрового потенциала анализ методы оценки the integral index evaluation formation of human resources human resources analysis evaluation methods multidimensional medium |
|
Description |
Розглянуто значення оцінки та аналізу кадрового потенціалу для підприємств харчової промисловості, як способу підвищення ефективності використання кадрів. Висвітлено методики аналізу кадрового потенціалу.Описано класифікацію показників ефективності формування кадрового потенціалу підприємств харчової промисловості. Зазначені результати розрахунків інтегрального показника оцінки ефективності формування кадрового потенціалу. Рассмотрено значение оценки и анализа кадрового потенциала для предприятий пищевой промышленности, как способа повышения эффективности использования кадров. Освещены методики анализа кадрового потенциала. Описано классификация показателей эффективности формирования кадрового потенциала предприятий пищевой промышленности. Указаны результаты расчетов интегрального показателя оценки эффективности формирования кадрового потенциала.The role of assessment and analysis of human resources for the food industry as a way of improving the efficiency of staff. Deals with methods of analysis of human potentsialu.Opysano classification performance of human resources formation of the food industry . These calculation results of the integral index evaluation formation of human resources.
|
|
Date |
2013-10-15T09:51:34Z
2013-10-15T09:51:34Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сичевський, М. П. Інтегральний показник оцінки формування кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України / М. П. Сичевський, В. О. Москаленко // Харчова і переробна промисловість України. - 2009. - № 7-8. - С. 4-6.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10401 |
|
Language |
other
|
|